Uveliko je Venera retrogradna, a gradila je i izazovna aspekte sa Uranom, tako da su svi ljubavni odnosi na velikom testu, a mnoge veze se raspadaju zbog dugova iz prošlosti.

Saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje u ljubavi do 24. avgusta:

OVAN

Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite. Možda ćete flertovati s nadređenim ili ćete imati aferu koja nije u skladu s pravilima ponašanja na vašem radnom mestu. U svakom slučaju ovo će biti dramatična nedelja puna uzbudljivih događaja, ako već ne potpuno prijatnih.

BIK

U narednom periodu možete doživeti i najlepše i one ne baš poželjne trenutke. Izgleda da su mogući izvesni sukobi sa izabranom osobom, posebno na nivou ega, ali srećom dobro ćete se razumeti i uspeti da razrešite sukobe. Mirenje će biti vrlo uzbudljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Naredne nedelje ćete se osećati čak i više stimulisani i zainteresovani za fizički kontakt sa izabranom osobom nego u prethodnom periodu. Imaćete više sreće u vezi s ljubavlju i seksom, zbog toga ćete sigurno doživeti lepe stvari.

RAK

Sigurno ćete imati prilike da upoznate šarmantne i krajnje privlačne osobe. Bićete ludo zaljubljeni u nekog s kim ćete dobiti šansu da budete. Ako ste već u vezi, ovo će biti podjednako uzbudljiva nedelja jer će se strasti probuditi.

LAV

Nažalost, izgleda da naredni period neće biti naročito povoljan za vas, jer ćete biti skloni sukobima i teško uspevati da održite harmoniju čak i u površnim odnosima, a kamoli ljubavnim. Pokušajte konstruktivno da koristite svoju energiju.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA

Izgleda da ćete se ove nedelje dobro zabavljati i imati priliku da prisustvujete jednom veselom događaju gde biste mogli upoznati nekog posebnog. Takođe, izlazićete više nego obično i naglašavati svoj tihi seksepil, što će privući pažnju.

VAGA

Vaše emocije će biti uzburkane dešavanjima u porodici, zbog čega nećete biti skoncentrisani na svoj ljubavni život. Budite oprezni, jer u ovakvim energetskim previranjima lako možete napraviti grešku i uraditi nešto zbog čega ćete se kajati.

ŠKORPIJA

U narednom periodu ćete sigurno imati zanimljiv ljubavni život. Posebno ćete mnogo vremena i energije posvetiti flertu i verbalnom izražavanju svojih emocija i želja. To sve liči na “ljubav preko mreže”, koja lako može da preraste u nešto konkretno.

STRELAC

Vaša potreba za drugačijim čulnim zadovoljstvima biće povećana u ovom periodu. Zbog toga ćete se upuštati u različite vrste doživljaja, od nevinog uživanja u egzotičnoj hrani do raznih ljubavnih i seksualnih kontakata.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

Ljudi nisu svesni snage vaše seksualne energije, jer je obično sublimisana i usmerena na postizanje konkretnih ciljeva. Ipak, ove nedelje neće biti tako. Ako i budete trošili energiju na rad, ipak ćete je imati dovoljno da u vama izazove potrebu da nađete partnera.

VODOLIJA

Iako je očigledno da ćete upoznati nekog ko će vas zainteresovati, ako već niste, izgleda da to neće biti jednostavna osoba niti laka veza. Ako ste u dugoj vezi ili braku, ove nedelje biste mogli doživeti probleme i nestabilnost u odnosu.

RIBE

Izgleda da će se ljubavni zanos u koji ste upali još prošle nedelje nastaviti i ove, ali treba zaista da budete oprezni kad je reč o tome kome poklanjate svoje srce i poverenje. Ružičaste naočare koje često imate na očima dok gledate u izabranu osobu mogu da vas uvale u nevolju.

Izvor: Informer