Noćni turnir u malom fudbalu “Gaj 2023”, na kojem je nastupilo oko 60 ekipa završen je odigravanjem šest finala. Oko 600 fudbalera iz Krajine takmičilo se na ovom jedinstvenom turniru.

Kod seniora trijumfovala je ekipa “Greenwood” koja je sa 3:2 pobijedila tim “Ponovo zajedno”. Najuspješniji strijelac bio je Mario Sajak. Ognjen Jaćimović je bio najigrač, a Ognjen Gavranović golman turnira.

Veterani FSA Prijedor odbranili su prošlogodišnju titulu pobjedom od 2:0 nad ekipom “AC Servis Auto Lauš”. Igor Golić je najbolji igrač, a Goran Ivanović golman.

Kod pjetlića superiorna je bila ekipa “Kafe Maestro Abrakus” koja je sa 4:1 pobijedila “Nacionalni Park”. Nenad Čarakovac je postigao četiri gola.

Znatno iskusnija i dvije godine starija ekipa kadeta “Kafe Don Piskavica” sa 2:1 pobijedila je FSA Prijedor. Kosta Lazović iz FSA Prijedor proglašen je za najboljeg golmana.

Kod pionira ekipa “Ziga Zaga” je sa 2:1 pobijedila “Softkom”. Najbolji pojedinci su iz pobjedničke ekipe Đorđe Hrgić (golman), Andriano Lukić. Dušan Egić iz ekipe “Softkom” je najbolji strijelac.

U susretu seniora za treće mjesto “Žbun” je sa 3:1 pobijedio “Auto-servis Meklaren”. Finalno veče i bogat sportski program pratio je i zabavni program. Vrijeme nije bilo saveznik fudbalera.

Izvor: kozarski