Dečko iz Mađarske po imenu Sabo Gabor Borivoj, od kog je pjevačica iz Prištine Rita Ora uzela zastavu Srbije na koncertu, otkrio je da srpsku zastavu nosi na svim koncertima.

Sabo Gabor Borivoj, je inače iz mješovitog braka, majka mu je Srpkinja, a otac Mađar.

– Srpsku zastavu nosim stalno, nisam je nosio samo na koncertu Rite Ore – kaže Sabo, koji dalje dodaje da mu nije bila namjera da isprovocira pjevačicu.

– Nisam htio, žao mi je ako dobija negativne komentare zbog ovoga. Ja mislim da nije htjela ni ona. Nijedno od nas dvoje nije htjelo da pravi neki haos – ističe Sabo, koji priznaje da je bio šokiran kada je Rita Ora sama uzela srpsku trobojku iz njegove ruke i ogrnula se njom.

 

Kako kaže smatra da za ovu situaciju nije odgovoran, te na pitanje da li bi isto uradio kad bi mogao da vrati vrijeme, kaže:

– Ja nisam kriv za ovo, ovo pitanje treba njoj da postavite – zaključuje on.

Zastavu joj nije dao Sabo, već je Rita sama uzela i ogrnula se, što je i njega iznenadilo, a potom je trobojku tražio nazad, piše Blic.

– Vratili su mi na kraju zastavu. Tražio sam je nazad, nije bilo problema. Nije mi ona dala, već momak iz njenog tima, prišao mi je i vratio mi je poslije nastupa – otkrio je Sabo.

Izvor: Srpskainfo