Danas , 29. avgusta nastavlja se manifestacija “Dani sporta – Prijedor 2023” i to programom koji počinje od 18 časova na Trgu majora Zorana Karlice.

Planirana je promocija sljedećih sportova: fudbal, tenis, džudo, florbol, atletika, gimnastika, boks, kik-boks, borilački i drugi srodni sportovi.
Ovim putem informišemo javnost da je predviđeni svečani defile svih učesnika manifestacije ” Dani sporta” otkazan i da će, zbog najavljenih loših vremenskih uslova, biti organizovan sljedeće sedmice, a o novom terminu održavanja javnost će biti blagovremeno obaviještena.
Inače, na ovogodišnjoj manifestaciji “Dani sporta” koja je predviđena da traje od 28-30. avgusta učešće je uzelo više od 40 sportskih klubova s ciljem promocije svih sportova zastupljenih u Prijedoru.

Već u ponedjeljak 28.avgusta , prvog dana održavanja, manifestacija je ispunila sva očekivanja, gdje su uz odličnu posjećenost promovisani: bodibilding/krosfit, sportsko penjanje / planinarenje, zip-lajn, jedriličarstvo /padobranstvo, stoni tenis, šah, kuglanje i izviđači.
Grad Prijedor već drugu godinu organizuje ovu manifestaciju, koja ima sve predispozicije da postane tradicionalna.