Zdrava komunikacija i razumijevanje ključni su za prevladavanje mnogih izazova u ljubavnoj vezi, ali nekim znakovima to ide teže nego drugima – nisu prava emocionalna podrška partneru.

Ovan

Ovnovi su poznati po snažnoj volji i želji za vođenjem pa često stavljaju vlastite ambicije i ciljeve iznad svega.

Iako je njihova odlučnost vrijedna divljenja, ponekad zna dovesti do nedostatka emocionalne podrške prema partneru. Pripadnici ovog znaka to ne rade namjerno, već jednostavno nesvjesno zanemaruju potrebe ljudi koje vole pa tako ni partner ne dobiva podršku koju treba i priželjkuje.

Strijelac

Strijelci su avanturisti u duši, a ljubav prema slobodi i istraživanju katkad sabotira njihovu sposobnost pružanja prave podrške partneru.

Iako pripadnici ovog znaka unose uzbuđenje i spontanost u vezu, imaju problema s predanošću i možda neće uvijek biti blizu kada ih partner najviše treba. Njihova težnja za ličnim rastom i iskustvima lako može zasjeniti partnerove emocionalne potrebe.

Blizanci

Blizanci su komunikativni društveni leptirići poznati po svojoj dvoličnoj prirodi.

Njihove društvene i prilagodljive osobine čine ih šarmantnim društvom, ali lako im je odvući pažnju i učiniti ih neodlučnim. To će posebno osjetiti njihovi partneri. Oni u vezi znaju da djeluju odsutno i nisu neka podrška.

Jarac

Jarčevi su vrlo ambiciozni i odlučni kad je uspinjanje po ljestvici uspjeha u pitanju.

Na tom putu nerijetko će partnera staviti u drugi plan i neće mu pružati kvalitetnu emocionalnu podršku. Pripadnici ovog znaka znaju biti toliko opsednuti karijerom da počnu zanemarivati potrebe svojih voljenih.

Vodolija

Vodolije su poznati po ekscentričnoj i vizionarskoj prirodi. Često rade što žele i jako su nezavisni. Njihovo inovativno razmišljanje lako će zadiviti mnoge, ali njihovi partneri ostaće zakinuti za emocionalnu podršku i to do te mjere da sve na kraju može završiti prekidom veze. Naime, Vodolije znaju imati problema s razumijevanjem ili izražavanjem emocija, prenosi astrotalk.com.

Izvor: Srpskainfo