U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Atina – Solun, kada su se sudarili autobus srpskih tablica i automobil povrijeđene su 42 osobe. A prema pisanju grčkih medija, tri osobe iz automobila su nastradale.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su turistički autobus sa dvostrukim spratom sa srpskim registarskim tablicama i 78 putnika, koji se sudario sa automobilom u kojem su bila četiri putnika.

Troje putnika u automobilu su pronađeni mrtvi, a četvrti je teško povrijeđen. Kratko nakon sudara autobusa sa vozilom, još jedan automobil se sudario sa vozilom. Međutim, dvoje putnika, žena i dijete, nisu povrijeđeni.

Autobus i jedan automobil su pali u jarak. Policija i vatrogasci su odmah stigli na lice mjesta sa 18 vatrogasaca i 6 vozila.

Trenutni izveštaji ukazuju na tri mrtve osobe u teškom sudaru između autobusa sa srpskim registarskim tablicama i dva putnička automobila.

Kako za Rinu kažu očevici, automobil je iz čista mira prešao u suprotnu traku i sudario se sa autobusom koji mu je išao u susret.

Auto se potom odbio i udario u drugo putničko vozilo koje se od siline udara prevrnulo na bočnu stranu i sletjelo sa kolovoza.

EKAV je saopštio da je 42 osobe povrijeđeno, od kojih je jedna intubirana.

EKAV je saopštio da je 40 odraslih povređeno, od kojih je jedna osoba intubirana, kao i dvoje djece od 6 i 9 godina. Povrijeđeni su imali različite povrede, dok su ljekari iz pokretnih jedinica pružali pomoć na licu mjesta.

Izvor: Srpskainfo