Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je Milojku Spajiću izbor na funkciju premijera Crne Gore, sa željom da uspješno obavlja odgovorne dužnosti koje su mu povjerene.

Uvjerena sam da ćete zajedno sa novoizabranim ministrima u Vladi Crne Gore nastaviti voditi politiku mira, stabilnosti, ekonomskog prosperiteta i saradnje, koji će biti na korist svih stanovnika Vaše države, kao i cijele regije – naglasila je Cvijanovićeva.

Srpski član Predsjedništva BiH čestitala je istovremeno i Andriji Mandiću izbor na mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore.

Ona je izrazila uvjerenje da će novoizabrani predsjednik Skupštine Crne Gore svojim znanjem, energijom i iskustvom doprinijeti uspješnom i produktivnom radu parlamenta, te da će njene odluke biti u najboljem interesu svih građana Crne Gore.

– Čestitam Vam izbor na mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore i želim Vam uspješan rad na ovoj veoma odgovornoj funkciji – navela je Cvijanovićeva u čestitki.

Podsjećamo, Crna Gora dobila je novu Vladu na čijem je čelu Milojko Spajić, lider Pokreta Evropa sad, dok je predsjednik koalicije Za budućnost Crne Gore Andrija Mandić izabran za predsjednika Skupštine Crne Gore.

Autor: SRNA/Srpskainfo