Pročitajte novčani horoskop za novembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde spremaju.

OVAN

Ako budete fokusirani na povećanje svojih prihoda, u novembru 2023. godine imate sve šanse da postignete uspeh! Glavni savet zvezda jeste da ne odustajete i samouvereno idete ka svom cilju. Ovog meseca ne bi trebalo da slušate savete drugih ljudi. Oslanjajte se samo na svoje znanje i intuiciju. Biće dosta neplaniranih troškova oko 15. u mesecu, ali i više prihoda. Za vas “nema zime”.

BIK

Mnogi Bikovi će želeti da poboljšaju svoje veštine ili da dobiju novu poziciju – i to je sjajno! Ipak, horoskop vas savetuje da adekvatno procenite svoje sposobnosti. Ako vaš novi poduhvat može da ima negativan uticaj na vaš život, ostavite tu ideju po strani, za neki povoljniji period ili pokušajte da pronađete druge opcije. Takođe, savet astrologa je da odložite velike kupovine. Ukoliko niste u mogućnosti, dobro proverite šta kupujete.

BLIZANCI

Novembar 2023. godine biće prilično povoljan za Blizance. Odličan period da promenite aktivnosti, poboljšate svoje veštine ili pokrenete privatni biznis! Ne plašite se promena, ovog meseca ćete doživeti uspeh u skoro svim svojim poduhvatima. Kada je reč o velikim kupovinama, ne samo da će doneti pozitivne emocije, već će se pokazati i veoma korisnim u budućnosti.

RAK

Mogući su nesporazumi i sukobi na poslu, ali ne dozvolite da se uznemirite i odustanete. Uskoro će se sve promeniti nabolje. Preporučljivo je da radite što je više moguće, možete čak i da smanjite vreme odmora. Možda vam zvuči nemoguće, ali astrolozi kažu da krajni ishod ide u vašu korist! Finansijska situacija će se stabilizovati.

LAV

U novembru 2023. godine Lavove očekuju veoma isplative ponude i projekti koji će se nesumnjivo završiti uspehom. Ipak, budite oprezni i dobro razmislite o svakom koraku. Ako planirate da kupite nekretninu, ovaj mesec je odličan za sklapanje posla. Novčane pozajmice daju brojne pogodnosti.

DEVICA

Vredne Device ne treba da brinu o materijalnom statusu, sve teče lepim tokom. Vreme je da razmislite o pokretanju privatnog biznisa. Najbolja opcija bi bila da svoj hobi pretvorite u posao. Malo posle 15. novembra postoji velika verovatnoća da će ovaj posao biti profitabilan. Ovog meseca ne treba da pozajmljujete novac drugima, niti od drugih.

VAGA

Novembar ove godine je rezervisan za zbližavanje sa timom. Pokušajte da se pokažete nadređenima kao odgovoran i tačan radnik, to neće proći nezapaženo. Bolje je da odložite sve nove projekte, postoji veliki rizik od propadanja. Ne očajavajte unapred, samo dobro osmislite plan i pridržavajte ga se.

ŠKORPIJA

Pokušajte da izbegnete nepotrebno rasipanje novcem ovog meseca i počnite da planirate svoj budžet. Takođe, astrolozi preporučuju da se uzdržite od razgovora sa kolegama o svojim planovima, možda će neko od njih želeti da vas iznervira. Može doći do nesporazuma sa vašim nadređenima. Da biste to izbegli, posvetite više vremena svojim obavezama.

STRELAC

Ovog novembra, mnogi Strelčevi će doživeti veliki finansijski podsticaj. Ako ste razmišljali o prodaji svoje imovine, onda je ovaj mesec savršen za dogovor. Ipak, bolje je da ne trošite prihode, već da ih uložite u svoj posao. Sredinom meseca sledi iznenadni novčani dobitak.

JARAC

Jarčevima se savetuje da ovog meseca pokažu upornost i odlučnost i tako će lako dobiti unapređenje. Jarčevi kojima je karijera na prvom mestu, ne bi trebalo da se zadužuju da bi realizovali nove ideje. Bolje je da uštedite nešto novca i tek onda krenete ka cilju. U novembru je bolje da ne obavljate velike kupovine.

VODOLIJA

Moguće je povećanje prihoda ili novčani bonusi koji će vam značiti. Ipak, za Vodoliju će novembar 2023. godine biti turbulentan – u nekim danima se očekuje snažan uspon, a u drugim pad. Pripremite se, moraćete mnogo da radite da biste postigli svoje ciljeve. Ne odustajte od poslova sa skraćenim radnim vremenom.

RIBE

Moguće su nesuglasice sa menadžmentom. Da biste izbegli sukobe, pokušajte da nežnije odgovorite na kritike o poslu koji ste obavili. Ovo je povoljno vreme za promenu radnog mesta, ne odbijajte ponude za posao. Krajem meseca vas mami zanimljiva šansa koja sa sobom nosi rizik. Ishod ide u vašu korist.

Izvor: NajŽena

Foto: Vergani Fotografia/Shuttrstock