Predsjednik Narodne partije Srpske (NPS) Darko Banjac u čestitki pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske povodom krsne slave Svetog arhangela Mihaila poželio je da im Aranđelovdan pruži snagu da sa istom posvećenošću i hrabrošću nastave da služe Srpskoj.

Banjac je istakao da sa posebnim pijetetom treba odati počast hrabrim pripadnicima MUP-a koji su položili svoje živote braneći Republiku Srpsku.

“Neka ova krsna slava bude prilika da se sa poštovanjem i zahvalnošću prisjetimo hrabrosti i žrtve koju su podnijeli pripadnici MUP-a koji su živote izgubili obavljajući svoju službenu dužnost”, naveo je Banjac.

On je ukazao da njihova odanost Republici Srpskoj i žrtva predstavljaju neizbrisivi pečat u istoriji Srpske i ostavljaju dubok trag u srcima svih.

“Neka svjetlost Svetog arhangela Mihaila obasjava put svih pripadnika MUP-a Republike Srpske, čuvajući ih i pružajući im snagu da nastave služiti sa istom posvećenošću i hrabrošću našoj Republici Srpskoj”, naveo je Banjac.

Izvor: ATV