Urnebesni snimak gastarbajtera u Njemačkoj postao je viralan preko noći i uspješno nasmijao korisnike društvenih mreža!

Naime, na snimku koji je podijeljen na X (Tviter) platformi, jedan Srbin je pokušao da naruči hranu u jednom restoranu brze hrane, ali je imao poteškoća jer ne priča dobro ni njemački, a ni engleski jezik.

Mladić je na sve načine pokušao da objasni prodavcu šta želi da naruči i u kojoj količini, ali bezuspješno, dok mu se na kraju sreća nije osmijehnula, kada je sa razglasa čuo poznate riječi.

– Srpski? Brate, ne razumijem te – izjavio je radnik restorana, dok su korisnici mreža prepoznali akcenat i shvatili da je najvjerovatnije u pitanju čovjek iz Sjeverne Makedonije.

Ipak, i pored toga što su komšije, mladići su se teško sporazumjeli, dok se autor snimka, koji je isprva nijemo posmatrao scenu, u pozadini glasno nasmijao na duhovitu razmjenu, prenosi Blic.

Snimak je oduševio i oraspoložio korisnike društvenih mreža.

“Najjači ovaj Makedonac”, “Slatko se nasmijah”, “Srećom, sa druge strane naš čovjek“, “Nama se dogodilo baš u Njemačkoj da lik koji radi na prijemu u Meku ne priča engleski. Pozvao je kolegu koji priča i ispostavilo da se je naš dečko koji nam je spakovao džabe sve moguće sosiće”, “Mek meni, mek tebi”, samo su neki od komentara ispod videa.

Izvor: Srpskainfo