MC Stojan iznenadio je svog mlađeg prijatelja Andriju Popovića i za punoljetstvo mu poklonio luksuzan automobil.

Riječ je o automobilu marke Audi RS Q3, baš kakav i MC Stojan sam ima, a koji navodno košta oko 90.000 evra.

Da se folker u potpunosti potrudio da obraduje Andriju i vodio računa o svakom detalju dokazuje i to što je vozilo prelijepio posebnim folijama, da izgleda identično kao njegov.

– Andrija srećan ti 18. rođendan, da si živ i zdrav. Ti si familija moja – poručio je on slavljeniku.

– Da li je moguće da ovako izgleda? Brutalan je! Ne mogu da verujem! Svaka čast, hvala Stojane – ponavljao je punoletni mladić.

Podsetimo, o MC Stojanu se nedavno naširoko pričalo zbog navoda da je homoseksualac. U rijalitiju “Elita” povela se priča o njegovoj seksualnoj orijentaciji, kad je Marko Janjušević Janjuš imao raspravu sa zadrugarkom Jovanom Cvijanović i tom prilikom istakao da mu je ona rekla da je MC Stojan gej.

MC Stojan se tad oglasio na društvenim mrežama, a nije birao riječi.

– Znam ja da bi vi to voljeli jer vas ima pun ku***! Okrenite se Bogu, idite jednom nedjeljno u crkvu, idite u prirodu, poslušajte ljude koji žive na selu, možda nešto i pametno naučite. Ja sam dosta od tih poštenih ljudi naučio. Prestanite da degradirate već ionako degradiranu omladinu, i, da, hvala mojim roditeljima koji su me naučili pravim vrijednostima i lijepom vaspitanju – zaključio je reper, koji je, podsjetimo, svojevremeno došao do popularnosti sa pjesmom “Bičuj me, Stojane”, piše Blic.

Autor: Srpskainfo