Marija Šerifović je nedavno dobila sina Maria, kojeg je na svijet donijela surogat majka. Koliko je pjevačica srećna jer se ostvarila kao roditelj, pokazuju i njene objave sa sinom na društvenim mrežama.

Marija Šerifović je nedavno objavila video snimak na kome pleše sa bebom, dok je mališan u kenguru i uživa dok mu mama pjeva.

Ovaj trenutak je raznežio mnoge, a bilo je i onih koji su ostavili zlurade komentare.

“Kad vidim ove kengur nosiljke… Niti za kukove, niti za bebi nožice (krivi noge djetetu)… užas, treba ih zabraniti”, “Znam da nisam pitana za savjet, ali bih iz iskustva prenijela da nosiljka nije adekvatna za novorođenče, položaj glave i rukica nije dobar”, “Nađi drugu nosiljku radi kukova, mila, sretni bili i uvijek mu pjevaj”, bili su neki od komentara.

Marija se oglasila i jasnom im stavila do znanja da zna šta radi, piše Blic.

– Pa ljudi vi ste zaista nevjerovatni. Pojasniću vam jer trenutno imam živaca! BabyBjorn Mini je napravljen za bebe od 0 do 12 mjeseci i između 3 i 11kg. Takođe najmanje moraju imati 53cm. Svakako hvala na savjetima, jedino bih vas možda naučila kako se zaista dobronamjeran savet piše, ali za to trenutno NEMAM živaca. Što se muzike tiče, ja mog učim šta je lijepa muzika od rođenja i jedino uz nju i spava kako treba. Ne brinite mjerimo i decibele. U stvari da skratim gledajte vaša posla. U stvari – sikter! Za ostale, razumije se ljubav, napisala je Marija.

Autor: Srpskainfo