epa10065966 A couple kiss under the glow of the bonfire as Crowds of people celebrate as the Craigyhill bonfire burns in the Craigyhill housing estate, Larne County Antrim, Northern Ireland, 11 July 2022. Members of the public gathered near the huge pile wood tower in the early evening hours to wait for the Craigyhill bonfire to be set on fire. The nighttime bonfire is seen as the start of the 12th of July celebrations in Northern Ireland celebrating King William of Orange's victory over the Catholic King James in the 1690 'Battle of the Boyne'. The unionists' celebrations had always been a controversy between the Protestant and Catholic communities in Northern Ireland. EPA-EFE/MARK MARLOW

Prema savjetima astrologa ovo su horoskopski znakovi koje se definitivno najbolje slažu u ljubavi.

Ovan i Vaga

Ovan je po svojoj prirodi znak koji veoma energično reaguje. Odlikuje ga njegova odlučnost i veliko samopouzdanje. Sasvim suprotno od ovna vage imaju mirnu prirodu i mnogo vole da sarađuju. Vage vole savršen balans i mirne su. One će se uvijek truditi da smire vatrene ovnove i zato se oni najbolje slažu.

Bik i Škorpija

Bik i škorpija su veliki emotivci i konstantno su preplavljeni emocijama, iako ih često ne pokazuju, mnogo im je važno da je partner tu za njih i da ih voli, cijeni i poštuje. Bikovi kao i škorpije romantični su znakovi i ljubav vole da iskazuju malim znakovima brige i pažnje.

Blizanac i Strelac

Blizanci su po svojoj prirodi mnogo nepredvidivi i nikada se ne zna šta se od njih može očekivati. Njima treba partner koji je strastven koliko i oni i koji je konstantno spreman za neku avanturu. Strelac je horoskopski znak koji je idealan za blizance jer su oni znak koji je stalno u pokretu, voli slobodu. Sa ovim parom nikada neće biti dosadno.

Rak i Jarac

Rakovi se najemotivniji znak zodijaka. Oni obožavaju da pokazuju svoje emocije i uvijek su spremni da pomognu. Rakovi su mnogo osjetljivi i mogu da se rasplaču za najmanju sitnicu. Sa druge strane njihov idealan par jarčevi su veoma stabilni i ne vole da pokazuju emocije. Iako su emotivni to neće priznati. Jarčevi mnogo više vole da se fokusiraju na sebe i svoju karijeru.

Lav i Vodolija

Lavovi su znak koji ima njaviše samopouzdanja. Jako im je važno kako će drugi da ih vide i kakvu će sliku o sebi da predstavljaju . Oni su strastveni u svemu što rade. Njima bi najviše odgovarala vodolija jer vodolije najviše vole da uživaju u nekim dubokoumnim razgovorima i obožavaju kada je neko samostalan i jak kao ličnost. Lav će voljeti vodoliju jer će ga uvažavati i slušati ono što prča.

Riba i Djevica

Ribe najviše vole da su u centru pažnje. Obožavaju da im se povlađuje i da se samo o njima i sa njima priča. Sa druge strane imamo djevicu koja voli da je sve u savršenom redu. Kako posao, društveni život tako i njihova  veza, piše Novosti Magazin.

Autor: Srpskainfo

FOTO: MARK MARLOW/EPA