Pjevačica Marija Šerifović je prošle godine postala majka sina Marija, koji je rođen u Americi.

Marijinog sina je na svijet donijela surogat majka, o čemu se naširoko pisalo i pričalo, a pjevačica je sad objavila snimak koji je razniježio baš sve.

Marija je pokazala kako pleše sa sinom uz jednu njenu pjesmu, pa se komentari uveliko nižu ispod videa, koji već broji milionske preglede na Instagramu.

– Ne znam gdje sam posljednji put video neku osobu da je ovoliko srećna što se ostvarila kao roditelj! Radujem se tvojoj sreći”, “kad bi sve mame pjevale ovako”, “cijeli svijet u rukama!”, “Mario uživa”, samo su neki od komentara koji se mogu pronaći.

Podsjetimo, Marija Šerifović je nedavno istakla koliko joj se život promijenio otkako je postala majka, te je na svom Instagram storiju podijelila jaku poruku, piše Blic.

– Cijeli život ti se može promijeniti u jednoj godini – poručila je Marija tad.

– Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mjesto – pisala je Marija na mrežama.

Autor: Srpskainfo

FOTO: MILAN ILIĆ, INSTAGRAM / RINGIER