Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da će u Republici Srpskoj biti doneseni svi neophodni zakoni i propisi s ciljem zaštite žena u društvu.
Dodik je rekao da se obilježavanjem Međunarodnog dana žena želi skrenuti pažnja na položaj žena u društvu, da se taj položaj osigura i da društvo bude bez nasilja nad ženama.

“Donijećemo sve neophodne propise i zakone koji će stabilizovati i zaštititi žene u društvu”, rekao je Dodik novinarima, nakon što je povodom 8. marta podijelio cvijeće sugrađankama na Trgu Krajine u Banjaluci.

Dodik je istakao da se Dan žena obilježava u cijelom svijetu i na najbolji mogući način u Republici Srpskoj, ističući da ovo nije samo simbolika već nešto što je tradicija u našem društvu i što predstavlja htijenje žena i muškaraca.

On je svim ženama u Srpskoj čestitao 8. mart.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović čestitala je Međunarodni dan žena svim damama u Republici Srpskoj sa željom da nastave da budu uspješne u svom porodičnom i profesionalnom životu.

Cvijanovićeva je istakla da je lijep običaj okupljanja na Trgu Krajine da se sa damama podijeli radost ovog praznika.

Predsjednik Gradskog odobra SNSD-a Vlado đajić rekao je da su se danas okupili na Trgu Krajine kako bi ukazali na ono što treba raditi svaki dan – poštovati i uvažavati žene i biti im podrška u svemu.

Izvor: SRNA/kozarski.com

Foto: SRNA