Pjevačica Lepa Brena može se pohvaliti nevjerovatnom karijerom, a njen dom na Bežanijskoj kosi opasan je zidinama, tako da znatiželjni prolaznici i fanovi ne mogu da imaju uvid u to šta pjevačica radi u svoja četiri zida.

Takođe, na društvenim mrežama ona rijetko dijeli fotografije iz vile.

Međutim, Brena je jednom prilikom otvorila je vrata i pokazala kako izgleda njena oaza mira u koju je uložila ogroman novac.

U domu pevačice preovladavaju zemljani tonovi, dok u dnevnom boravku su uglavnom ljubičasta i bijela boja.

Brena dosta vremena provodi uživajući u dnevnom boravku pa je vodila računa da je prozračan i da se osjeća izuzetno prijatno. Zato je Brena odlučila da ima što više detalja, a ima i mnogo slika.

U dnevnoj sobi je i kamin, a u dvorištu Brena posjeduje i ogroman bazen gdje se preko ljeta svi okupljaju.

Brena, je tada otkrila da Boba mnogo više vodi računa o hrani, da je u kući ima.

– Ja kupujem sve ono što ne treba. Na meniju su riba, havajska so, crna čokolada, ulje od bundeve, laneno ulje, laneno seme, limun i čaša belog i čaša crnog. A Boba je sve ostalo. Najmanje supruga može da utiče na čovjeka da sredi svoju kilažu. Niko nije savršen, neka čovjek živi onako kako voli i kako je navikao. Kada se čovjek razboli kao što se meni desilo, shvati gdje je kraj i gdje je mjesto… Ali ne daj bože da se to dogodi. Možda iz želje da u medijima pričam nešto nesvakidašnje i drukčije, ja sam pričala o Bobanovom kuvanju. A on zapravo ne kuva uopšte toliko često. Sprema za naše prijatelje. Kada bi se sada neko najavio i rekao da dolazi dvadeset ljudi kod nas, ja bih se blokirala. Zvala bih ketering momentalno, onda bih otišla dva sata da se odmorim – rekla je ranije Brena, piše Blic.

Autor: Srpskainfo

FOTO: GORAN SRDANOV / RINGIER