Stefan Marčetić jutros je poranio da prije treninga obavi školske obaveze za danas, a ni slutio nije šta ga čeka.

Školski drugari okupili su se ispred Politehničke škole da dočekaju Borčevog heroja koji je sa dva postignuta gola na “Koševu” odveo “crveno plave” u polufinale Kupa BiH.

Prošao je Stefan kroz špalir, praćen aplauzom, a našla se i torta kao poklon za sjajnu partiju.

“Svaka im čast. Iznenadili su me i nisam uopšte očekivao da će me dočekati. Hvala od srca mojim školskim drugarima, razredniku Jovi Slijepčeviću, svim nastavnicima i direktorici Saneli Praštalo. Hvala im na dočeku, ali i na tome što su mi velika podrška i što imaju razumjevanja za moje fudbalske obaveze. Sada ću morati da im se odužim sa novim golovima, ali i sa dobrim ocjenama u dnevniku.”, rekao je Stefan.

Za Stefana u Politehničkoj školi imaju samo riječi hvale. Kažu da ih je redom učinio ponosnim, a od “crveno plavih” očekuju da se domognu svih trofeja ove sezone.

“Ono što je Stefan uradio na prošloj utakmici je zaista za svaku pohvalu. Mi smo veoma ponosni na njega. On je mlad sportista i na dobrom je putu, ali isto tako je svjestan da mu predstoji još puno rada. Dobar je đak, omiljen u školi, i na njemu je da iskoristi sav svoj potencijal koji ima.”, priča Sanela Praštalo, direktorica Politehničke škole.

Izvor: banjaluka.net