Predsjednik SNSD Milorad Dodik poručio je večeras u Prijedor da je SNSD jaka i državotvorna partija čija se snaga ogleda u snazi njenih organizacija.

Dodik, koji prisustvuje tradicionalnoj osmomartovskoj proslavi u organizaciji prijedorskog Gradskog odbora SNSD-a, rekao je da se više od 2.000 članica ove stranke okupilo večeras u Prijedoru, Prnjavoru i na Palama, gdje obilježavaju pripadništvo partiji, Republici Srpskoj i budućnosti koju zajedno grade.

“Dokle god budem gledao sliku kakva je ova večeras u Prijedoru znam da je SNSD dovoljno jak. Ponosan sam na Gradsku organizaciju, na sve ono što ostvarujemo i što se okupljamo”, rekao je Dodik novinarima.

On je dodao da ovo nije samo puki politički aktivizam, već da je ovo organizacija koja ima empatiju prema svima koji su u stanju potrebe i koja organizuje akcije i dobročinstva prema dugim ljudima bez obzira na stranačku pripadnost.

“U svemu tome žene nose posebne emocije”, rekao je Dodik.

Predsjednik SNSD-a je čestitao svim ženama praznik i da poželio da im svaki dan bude pun sreće, blagostanja i zdravlja.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Slobodan Javor rekao je da je večeras prisutno više od hiljadu dama, što pokazuje snagu, ne samo SNSD-a, već i Prijedora i Republike Srpske.

“Zahvaljujući predsjedniku Republike Srpske i predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku žene imaju svoje mjesto kako u društvu, tako i na pozicijama na republičkom i loklanom nivou”, rekao je Javor.

On je dodao da su žene stub porodice i društva, te da trebaju da budu cijenjene i uvažene tokom cijele godine.

Predsjednik Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Dubravka Rađenović izjavila je da ovim skupom večeras pokazuju snagu i stabilnost sa kojom prijedorska Gradska organizacija ide u ostvarenje svojih političkih ciljeva.

Izvor: SRNA/ATV