Zvezde otkrivaju kako će poslednji dan u ovoj nedelji izgledati svakom horoskopskom znaku!

OVAN

Ne računajte da ćete uspeti da ostvarite ono što ste planirali. Drugi ljudi se sada postavljaju kao prepreka, jer će vas svojim postupcima voditi u neke potpuno neočekivane situacije. Ipak, to ne znači da ćete biti loše raspoloženi. Dosta podsticajan dan.

BIK

Dan je izuzetno dobar da uvedete pozitivne promene i novine u svoj život. Ne moraju to biti neke velike stvari, ali je sigurno da će vam doneti dobro raspoloženje. Nesigurni ste kako da se postavite prema osobi koja vam je privlačna, ustručavate se da se pokrenete.

BLIZANCI

Naglašeno polje želja i druženja trebalo bi prvenstveno da vas usmeri ka onome što želite u emotivnom segmentu. Napravite dobru atmosferu, pozovite voljenu osobu ili onoga ko vam je privlačan. Do kraja dana očekujte pozitivno raspoloženje i velike ljubavne šanse.

RAK

Najviše ćete se angažovati oko partnera, ili oko svojih ukućana, osoba koje volite. Zajedničkim snagama možete napraviti promene u životnom prostoru, ili se makar dobro zabaviti pripremama kojekakvih poslastica i finih zalogaja. Dobro raspoloženje i prisnost.

LAV

Neke stvari vam danas bespotrebno stvaraju pritisak i opterećuju vas. Nije vreme da budete negativno raspoloženi i da na loš način posmatrate dešavanja oko sebe. Sve možete preokrenuti u svoju korist, ukoliko budete pozitivni i voljni da nešto promenite.

DEVICA

Najbolje će biti da vreme posvetite svojim ukućanima i onima koji su vam najbliži. Pozovite prijatelje na druženje, na zajednički ručak ili uživanje u dobrom društvu i zabavi. U emotivnom segmentu danas možete napraviti preokret –pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

VAGA

Potrudite se da ovaj dan ne provedete kod kuće, jer ćete ga verovatno prespavati. Dobru energiju kojom ste danas okruženi iskoristite da izađete, da budete u kontaktu sa drugima – da se zabavite i provedete. Možda će partner imati premalo vremena za sve vaše planove, ali ćete se uklopiti.

ŠKORPIJA

Bićete u prvom delu dana dosta okupirani nekim svojim razmišljanjima, možda ćete se čak i nervirati blago, ali nemojte dozvoliti da vam sve ovo pokvari planove. Nađite vremena za voljenu osobu, jer ona jedva čeka da se susretne sa vama.

STRELAC

Sigurno je da ćete imati planove na više strana i moraćete da napravite dobru organizaciju da biste postigli sve ono što želite. Obavezno nađite vremena i za voljenu osobu, jer je odličan trenutak da se dodatno povežete i ostvarite veću bliskost.

JARAC

Mogli biste da napravite dobar plan i da sa osobama koje su vam bliske provedete vreme van kuće, u nekom izletištu, šetnji prirodom. Poenta je da oko sebe okupite pozitivne ljude koji će vam svojom energijom popraviti raspoloženje i opustiti vas.

VODOLIJA

Danas ste dobro i optimistično raspoloženi i imate odlične ideje za provod i druženje sa osobama koje volite. Prilikom kontakta sa drugima širite pozitivnu energiju. Mogućnosti za nova poznanstva, a ako imate voljenu osobu – mnogo podsticajnija i otvorenija komunikacija.

RIBE

Možda su vaši planovi trebali da vas odvedu u jednom pravcu, ali je više nego izvesno da će do promena doći i da ćete se odjednom naći u potpuno drugačijem okruženju. Pred vama je dan ispunjen dešavanjima i bićete okruženi ljudima koji na vas deluju podsticajno i dobro.

Izvor: prva.rs

Ilustracija; Foto: Kzenon/Shutterstock​