Bride and groom stand with crowns during the ceremony in church

Astrolozi tvrde da su neki datumi u 2024. godini idealni za venčanje, obećavajući dugotrajan i srećan brak. Prema njihovim tvrdnjama, periodi kada su planete Venera i Jupiter u harmoničnom aspektu donose posebnu magiju i harmoniju u ljubavne veze.

Kada se Venera, planeta ljubavi i ljepote, udruži sa Jupiterom, planetom proširenja i sreće, to donosi blagostanje, radost i strast. Ovo se posebno dešava kada Venera boravi u svom prirodnom domu, znaku Bika, gdje se osjeća naročito dobro. Brakovi sklopljeni tokom ovog perioda obično su obogaćeni stabilnošću i ljepotom.

Prema astrolozima, evo nekoliko izuzetno srećnih datuma za vjenčanje u 2024. godini:

Od 3. do 5. juna

Ovi dani donose susret Venere i Sunca, što simbolizuje početak novih ljubavnih puteva, obogaćenih optimizmom i jasnoćom. Ovo je period kada partneri blistaju zajedno, delujući kao prava svjetlost jedno drugom.

Od 3. do 16. Septembra

Venera boravi u Vagi, svom drugom domu, a Mjesec je u fazi rasta. Ovaj period podstiče uravnoteženost, pravednost i komunikaciju u vezi. Partneri se brinu jedno o drugom, podržavaju se i rastu zajedno, obećavajući trajnu ljubavnu sreću, prenosi Krstarica.

Ovi datumi su samo neki od povoljnih perioda za vjenčanja u 2024. godini prema astrološkim tumačenjima, obećavajući dug i srećan brak za one koji se odluče da svoj životni put započnu u tim vremenskim okvirima.

Autor: Srpskainfo

FOTO: FREEPIK