Astrolozi kažu da od 12 horoskopskih znakova postoje svega četiri znaka čije su žene poznate po svojoj kompleksnosti i mističnosti.

Horoskop nam pomaže u razumijevanju njihove prirode. Ove žene traže posebnu pažnju, brigu i strpljenje, dok oni koji uspiju da dosegnu do njihovog unutrašnjeg bića mogu očekivati nagradu pristup dubokom, fascinantnom svijetu ovih zagonetnih ličnosti i, svakako će, bolje razumijeti njihovu enigmatičnu prirodu.

Škorpija

Ženske Škorpije su strastvene, intenzivne i duboko emocionalne. Njihova mističnost i sposobnost da u tajnosti drže svoja osjećanja čine ih izazovnim za razumijevanje. Škorpije nerijetko nose masku hladnoće, dok se ispod površine krije eruptivan vulkan osjećanja koja čekaju da eksplodiraju. One su izuzetno privržene i zaštitnički nastrojene prema onima koje vole, ali mogu biti na oprezu kada je u pitanju izigrano poverenje. Ako želite da otkrijete njihovu pravu prirodu pripremite naoružajte se strpljenjem, jer vrijeme igra za vas, i budite iskreni pošto samo tako možete doprijeti do njih, piše Žena Blic.

Vodolija

Žene u znaku Vodolije su autentične, nekonvencionalne i često žive u svijetu svojih ideja i mašte. Njihova odlučnost da ostanu nezavisne i slobodne mogu ih činiti nedostupnim, ali to je samo dio njihovog šarma i ljepote. Vodolije su uvijek ispred svog vremena, sa čudnim i inovativnim pogledima na svijet i život. Razumijeti Vodoliju znači prihvatiti njenu nekonvencionalnost i podržati njene ideale, ma koliko se činile nerealnim.

Ribe

Žena Riba je poznata po svojoj intuiciji, empatiji i dubokoj privrženosti. Njena sposobnost da osjeća tuđe emocije kao svoje često ih čini tajanstvenim i teško dokučivim. Ribe žive u imaginarnom svijetu svojih snova i mašte, gdje granica između stvarnosti i fantazije često ostaje nevidljiva. Da bi je razumjeli morate razumijeti njihovu nemogućnost da se sintetišu sa realnim svijetom zato je važno da im doprinijeti do unutrašnjeg bića i postanete bliži na duhovnom nivou.

Autor: Srpskainfo

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER