Mali Keba okreće zemlju zbog Severininog mjezimca! Igor Kojić, sadašnji dečko hrvatske pop pjevačice Severine Vučković, pokušava da nabavi igračke njenom sinu Aleksandru, koje mu dječak traži svaki put kad Igor posjeti Zagreb.

Kojić je viđen u jednom poznatom kafiću u srcu Vračara, kako poslije naručene kafe i vode telefonira vidno uznemiren, objašnjavajući kako mora nabaviti igračke Severininom sinu Aleksandru, koje mu dijete traži svaki put kad ga vidi.

S obzirom na to da nabavka igračaka Igoru duži vremenski period ne polazi za rukom, odlučio je da u pomoć pozove prijatelje koji takođe nisu upućeni u trendove za najmlađe.

– Kako, bre, ne znaš koja je to igračka? Pa, to su oni mali “monstersi”. To je sad baš popularno i sva djeca su potpuno poludjela za tim igračkama. To je toliko moćna igračka da kad je nađem i ja ću se igrati s Aleksandrom. Ne mogu saznati gdje ih ima u prodaji, mislio sam da ti znaš gdje ih je moguće kupiti – žalio se Igor prijatelju preko telefona.

Vidno nervoznom Kojiću na piću se ubrzo pridružio još jedan prijatelj, kome se isto tako požalio kako mu već duže ne polazi za rukom da nađe “monsters” igračku.

Da podsjetimo, Severina i Igor objelodanili su vezu krajem aprila, mada su u vezi još od februara ove godine. Oni redovno na svojim profilima na društvenim mrežama kače zajedničke fotografije sa Severininim sinom Aleksandrom, na kojima djeluju kao srećna porodica. Ispostavilo se da sve to veoma smeta Aleksandrovom ocu, biznismenu Milanu Popoviću, koji se medijima požalio da bi volio da više vremena provodi pored svog mališana. “Kralj bakra” je krajem jula poslao pritužbu na majku svog sina premijeru Hrvatske, Zoranu Milanoviću, i tamošnjoj vladi, u kojoj kaže da njegova bivša vjerenica maloljetno dijete izlaže medijima, te da mališan živi kao u rijalitiju.

Prije Severine Vučković, Igor Kojić je bio u vezi s voditeljkom Jelenom Žeželj, koja je isto kao i njegova sadašnja draga snimila pornić koji je preplavio internet i sve medije. Zabavljao se i s manekenkom Ksenijom Vujović, ali i s Mijom Marković, kćerkom Glorije Pavković.

Severina je bila vjerena pet puta, ali nije se udavala. Bila je u vezi s pjevačem grupe “Kojoti” Alenom Marinom, a nekoliko godina kasnije najavljivala je brak sa biznismenom Srećkom Vargekom. Međutim, kada je internet preplavio njen pornić s Milanom Lučićem, vjeridba je pukla. Dvije godine nakon skandala pjevačica se zaljubila u Matu Čuljka. U ljeto 2008. u njen život ušetao je Slavko Šajinović, ali ga je nakon dvije i po godine ostavila zbog Milana Popovića, kome je rodila sina Aleksandra.

Ono što je Severini danas sigurno najvažnije jeste to da joj veza funkcioniše savršeno. Severinin sin Aleksandar je u godinama kada je bitno da se mamini momci potrude oko njega, ali i da znaju to, umiju i hoće. A reklo bi se da Igor to baš dobro radi s trogodišnjim Aleksandrom. Uostalom, to pokazuju i neke od fotografija koje je srećni par postavio na svojim profilima.

Press