Vrlo lako zapravo, samo prati ove savete!

1. Budi prirodna

Naravno, sve žene izgledaju dobro kada se srede, ali je vreme da malo smanjiš količinu karmina,  pudera i maskare, jer izgleda da muškarci preferiraju prirodniji izgled. Zapravo, oni ne vole lažne dodatke, a to ne znači da treba okolo da ideš maljava, aljkava i tome slično.

Izledajte seksi onako kako samo ti umeš: miriši lepo, neka ti kosa bude čista, našminkaj se neupadljivo.

2. Iznenadite ga razumevanjem

Stavi mu do znanja da ćeš razumeti ako jedno veče ne može da dođe kod tebe ili ne možete da se vidite. Ne zvocaj mu baš uvek kada zakasni, reci mu da razumeš kada je umoran zbog posla… Nateraj sebe, ako nisi baš takva, a on će ti uzvratiti.

3. Druži se sa momcima

Pokaži zanimanje za njegove prijatelje. Dozvoli sebi da se opustiš uz njihove priče i aktivnosti, ali obavezno se ponašaj kao prava dama kako bi bila sigurna da će te tako i tretirati.

4. Flertuj

Okej je da flertuješ sa njegovim prijateljima, ali ne preteruj! Nije poenta da nekoga praviš ljubornim ili da stvariš probleme među prijateljima. Svi treba da znaju da si ti rezervisana samo za jednog muškarca.

5. Imaj svoje mišljenje

Ukoliko imaš stav u vezi sa nekom temom, nemoj da se plašiš da ga izneseš. S druge strane, nije dobro da budeš “sveznalica”. Takođe, budi spremna da saslušaš druge, pre svega svog muškarca i da se na kraju, ako je tako, složite da se ne slažete baš oko svega.

6. Opusti se

Ako te on izvede na večeru, nema razloga da ne prekršiš dijetu – većina muškaraca ceni ženu koja uživa u hrani. Isto se odnosi i na alkohol – može biti zabavno kada vas malo “uhvati”, ali baš. baš malo. Pijane žene nisu seksi. Na kraju krajeva, želiš da se sećaš narednog dana kako si se dobro provela.

7. Pričaj o seksu

Priča o seksu može biti skoro jednako dobra kao i sam čin. Nemoj da se stidiš da pokažeš da voliš seks, da znaš šta želiš. Ne zaboravi da mu kažeš da si mislila na njega dok si se tuširala, ili mu pošalji “bezobraznu” sms poruku kada se najmanje nada.

8. Preuzmi kontrolu ponekad

Samopouzdanje može da bude pravi afrodizijak, pa kada žena preuzme “kormilo” u krevetu, to može biti ostvarenje sna muškarca.

Mondo.rs