Da li ste nekada poželeli neku od ovih dama? Proverite zašto su vam žene ovih horoskopskih znakova “zavrtele” glave.

Bik

Dame rođene u znaku Bika su stabilne, znaju šta hoće i kako to da ostvare. Pored njih nijedan muškarac neće biti gladan, ni nezadovoljan. Ona je uvek sređena, sve je kod nje isplanirano, ali se teško zaljubljuje. Valjda je zato i poželjna.

Poznate dame rođene u znaku Bika: Kirsten Danst, Rene Zelveger, Megan Foks, Kejt Blanšet.

Rak

Dama rođena u znaku Raka je ona koja uvek drži porodicu na okupu. Stigne da se sredi, ali i da se brine o porodici i deci. Nežna je i brine se stalno da njen muškarac bude zadovoljan u svakom smislu. Ranjiva i osetljiva – lako ju je voleti.

Poznate dame rođene u znaku Raka: Selena Gomez, Sofija Vergara, Liv Tajler, Dajan Kruger, Pamela Anderson.

Vaga

Žena Vaga je ona koja brine najviše o sebi. Ako je ona srećna, onda su svi srećni. Ne dozvoljava nikom da je nervira i ne dopušta da vreme utiče na njeno raspoloženje, već je bitno da ona voli sebe, pa će je i drugi voleti. Moderna žena. Jeste za brak, ako vidi da se taj neko ne dvoumi. Nego, teško ju je “uloviti” jer ne smatra da je neko dovoljno dobar za nju.

Poznate žene rođene u znaku Vage: Kim Kardašijan, Monika Beluči, Kendis Svejnpul, Ketrin Zita-Džouns.

Škorpija

Žena Škorpija je dobar “plen” za nekog strastvenog partnera. Nemojte se upuštati u avanturu sa ovim znakom ako mislite da niste dorasli istoj. Eliminisaće Vas iz svog života dok kažeš “keks”. Ne vezuje se lako, zato je i neodoljiva, ali kad dođe do vezivanja za nekoga, onda je to “do kraja”.

Poznate žene rođene u znaku Škorpije: Džulija Roberts, Elen Pompeo, Demi Mur, Goldi Hon, Grejs Keli, Keti Peri, Peta Vilson.

Ribe

Žena Ribe je tajnovita i u tome leži njena čar. Partner mora da se pita šta je to u njenoj glavi stalno, jer ona nikad ne otkriva svoje planove, pa čak ni to gde je kupila cipele. Ona zna da je u velu misterije njena moć. Lako može da zavede bilo koga, ali joj retko ko drži pažnju. Oko nje partner mora mnogo da se trudi i da prođe sve provere – ali vredi!

Poznate žene rođene u znaku Ribe: Šeron Stoun, Olivija Vajld. Dženifer Lav Hjuit, Eva Longorija, Eva Mendez.

Mondo.ba