Kao što je slučaj i sa svim drugim indiskrecijama, postoji nekoliko nivoa nevernosti. Gde god da se pronađeš na ovoj skali saznaćeš koliko naporno moraš da radiš kako bi sačuvala svoju vezu, ali i da li je ona uopšte vredna tvog truda.

Prvi nivo: Maštanje

Nalaziš se u posvećenoj vezi, ali možeš ponekada da odlutaš. Nekoliko puta si flertovala sa drugim muškarcima i zaboravila si da im kažeš da si u vezi. Maštaš o tome da prevariš partnera, mada, iako tehnički nisi uradila ništa loše, počela si da postavljaš temelje za prevaru.

Šta to znači: Ovo je normalno. Svako u nekom trenutku padne u iskušenje. Kada se nađeš u ovoj situaciji, porazmisli o razlozima zbog kojih si se ogranilila samo na jednu osobu. Ukoliko ne maštaš svakodnevno i opsednuta si svim tipovima koje propuštaš zbog toga što si u posvećenoj vezi, ovo ne bi trebalo da ti predstavlja problem.

Drugi nivo: Čisto fizička indiskrecija
Bila si u krevetu sa muškarcem koji nije tvoj dečko, ali to nisi planirala. U pitanju je loša procena i trenutak slabosti. Međutim, znaš da je u pitanju samo seks na jednu noć i ništa više i ne planiraš da se više nađeš u toj situaciji.

Šta to znači: Izgubila si kontrolu. S obzirom na okolnosti, verovatno si uživala u životu. Ali postoji jedan problem, ti si u vezi i ne možeš da se dovodiš u situaciju u kojoj ćeš razočarati partnera. Možda bi trebalo da smanjiš izlaske i alkohol, ali i sve ostale situacije koje te mogu ponovo dovesti u iskušenje. Ako ne možeš da podneseš tu žrtvu, verovatno ne bi trebala da budeš u vezi.

Treći nivo: Emotivna povezanost

Imala si platonsku vezu koja se razvila u nešto više – ali već imaš nekoga. Ako si došla do tačke da si svesna da gajiš osećanja prema drugom muškarcu, otišla si predaleko.

Šta to znači: Iako ovo može izgledati manje ozbiljno od čisto fizičke veze – ti su vezi upravo zbog posebnih emocija koje gajiš prema svom dečku. Kada te emocije deliš sa nekim drugim, nivo izdaje je veći. Sada moraš da proceniš situaciju i budeš iskrena prema obojici. Moraćeš da pratiš svoje srce – prema jednom od njih.

Četvrti nivo: Brojne indiskrecije

Znaš taj tip: Ona je uspešna, ima dobar posao i vernog dečka kod kuće. Ali kada god može, pronalazi nekoga za zabavu.

Šta to znači: Do ovoga dolazi kada ne možeš da napraviš promenu do koje je trebalo da dođe na drugom nivou. Ako si ovo ti, onda imaš ličnih problema koji sežu van veze. Potrebno je da napraviš korak unazad i vidiš zašto nisi u stanju da budeš posvećena.

Peti nivo: Prava afera

Imaš dve prave veze koje te dele na pola. Na ovaj način varaš oba muškarca održavajući obe veze.

Šta to znači: Do ovoga dolazi kada nisi u stanju da naraviš korak unazad i pozabaviš se svojim emocijama. Moraš da se suočiš sa situacijom i napraviš potrebnu promenu jer ne povređuješ samo njih, već i sebe vodeći dupli život.

U slučaju da sumnjaš na partnera, njegov horoskopsski znak će ti otkriti da li je sklon prevari.

24sata