ljubav zavodjenje sex seks muvanje zaljubljeni par

Mnoge žene muči stidljivost u spavaćoj sobi, posebno na početku veze. Kako je pobediti?

Stidljivi ste u spavaćoj sobi? Nedostaje vam seksualnog samopouzdanja? Postoje mali trikovi kojima to možete da promenite. Uz malo prakse, pretvorićete se u pravu femme fatale…

Mnoge žene muči stidljivost u spavaćoj sobi, posebno na početku veze. Kako je pobediti? Iako se to mnogima čini kao nepremostiva prepreka, stručnjaci kažu da je prevladavanje stidljivosti zapravo vrlo lako.

Novo ime

Znate li da porno glumice i striptizete imaju umetnička imena? Stručnjaci kažu da im to pomaže da se pretvore u neke druge žene pune samopouzdanja. Ako ste stidljivi, to može pomoći i vama. Dajte sebi neko novo seksi ime i koristite ga kao alter ego. Nemojte ga nikome otkriti i koristite ga samo kako biste se dovele u seksualno raspoloženje. Kad postanete ta druga žena, sve brige ostaju iza vas, a vi postajete fatalna žena.

Seksi donje rublje

Hitno nabavite seksi donje rublje i nosite ga ispod svakodnevne odeće. Nema veze ako ste u sportskom izdanju, neka ispod trenerke bude seksi donje rublje. Naučno je dokazano da zavodljivo donje rublje podiže samopouzdanje, a i dobra je predigra za zbivanja u spavaćoj sobi.

Što više dugmića

Pre idućeg seksi susreta, odbucite odeću sa puno dugmića. Zašto? Zato što će otkopčavanje biti polagano i seksi bez obzira činio to on ili vi. Pomoću dugmića možete čak izvesti i zavodljivi striptiz, a to će biti prava injekcija za vaše samopouzdanje.

Senzualna kupka

Napunite kadu vodom, a u nju stavite luksuzna mirisna ulja. Natapajte se što duže da vam koža postane meka i glatka. Osim toga, mirisaćete nadaleko, a to je miris kojem ni on neće moći da odoli. Najbolje je to što ćete se odlično osećati u svojoj koži.

Espreso.rs