Franjo Matijević (47) iz Omanjske, opština Usora, i Milan Sekulić (32) iz Donje Crkvine, opština Šamac, poginuli su u sudaru honde i golfa za čijim volanima su bili, na magistralnom putu Modriča – Šamac, u mjestu Miloševac, saznaju “Nezavisne”.

U toj stravičnoj nesreći, u četvrtak oko 18.40 časova, teško su povrijeđeni Matijevićeva supruga Ivanka (41), sin Robert (20) i trinaestogodišnja kćerka Lidija, kao i Sekulićev suvozač Drago Broćilo (24).

Povrijeđeni su zbrinuti u dobojskoj bolnici “Sveti apostol Luka”, a prema riječima portparola ove ustanove Sanje Vulić, teško povrijeđena Ivanka je zbrinuta u Službi za hirurgiju i pod stalnim je nadzorom ljekara.

“Povrijeđena trinaestogodišnjakinja je operisana, nalazi se u Službi za anestziju i reanimaciju, pod stalnim je ljekarskim nadzorom, i sve dalje prognoze su neizvjesne. Pacijent R.M. je odmah nakon dijagnistike glave upućen na Kliniku za neurohirurgiju u Banjaluku, dok je D.B. operisan u našoj ustanovi, i nakon zaustavljanja krvarenja u trbušnoj duplji, takođe je upućen u Kliniku za neurohirurgiju”, navela je Vulićeva.

Saobraćajana nesreća se dogodila u juče oko 18.40, kada je Sekulić izgubio kontrolu nad golfom koji je vozio iz pravca Modriče, i prešao u suprotnu kolovoznu traku, kojom se kretala honda koju je vozio Matijević.

NN