Ovo će biti sjajno vreme za Vodolije za stvaranje društvenh kontakata i emotivnih veza.

Vodolije će u 2016. morati da postignu finu ravnotežu između agresije i harmonije u odnosu sa drugima. Obavezno obratite pažnju na lojalnost prilikom stvaranja novih prijateljstava.

Ovo će biti odlična godina za kreativnost na poslu i pravi trenutak da promenite neke svoje zastarele ideje.

Ljubav

Ljubav će biti dominantna za sve Vodolije u 2016. Veze će biti harmonične posebno između marta i jula.

Emotivni razvoj i stvaranje novih ljubavnih veza dominiraće između avgusta i oktobra, a sve ozbiljne odluke u vezi sa trudnoćom trebalo bi da donesete u novembru.

Singl Vodolije imaće brojne prilike za zabavljanje i ulazak u nove veze u decembru. Seksualna kompatibilnost biće jako važan faktor svih veza i ključna stvar za njihov opstanak u 2016.

Posao

Pred Vodolijama je idealna godina za započinjanje novih poslova jer će od drugih dobiti svu potrebnu pomoć.

Rezultati vrednog rada biće evidentni već u junu.

Tokom 2016. bićete znato samouvereniji u svojoj karijeri i svim profesionalnim zadacima. Ne ignorišite pravne aspekte prilikom rada na novim projektima, a stare ćete završiti uz pomoć svojih privatnih i poslovnih kontakata.

Početak godine idealan je za ispunjavanje finansijskih ciljeva, a u aprilu i maju imaćete znatno više troškova od prihoda.

Međutim, situacija će se stabilizovati do juna.

Zdravlje

Tokom aprila i oktobra biće vam potrebno mnogo energije za završavanje poslovnih obaveza. Osobe sa dovoljno snage uspeće da izađu na kraj sa nagomilanim stresom, dok bi druge Vodolije mogle da dožive nervni slom.

Naporan rad trebalo bi da što više kombinujete sa opuštanjem i relaksacijom kako bi vaše psihičko zdravlje bilo u što boljem stanju.

24sata