Ovnovi će imati neverovatnu godinu pred sobom jer im raspored planeta ide u korist.

Ovnovi u 2016. moraju da odluče šta su im prioriteti u životu i svu svoju pažnju usmere u njihovu realizaciju. Ako ste inovativni, ostvarićete značajan progres u postizanju željenih ciljeva.

Uprkos svemu, naićićete i na brojne izazove koje ćete prebroditi zahvaljujući vašem pozitivnom stavu.

Ljubav

Nova godina doneće vam brojne prilike da stvorite novu ljubav ako ste singl, a Ovnovi u vezi samo će osnažiti svoj odnos zahvaljujući vestima o prinovi.

Veze će biti strastvenije i nećete imati nikakavih problema da privučete suprotni pol. Potraga za savršenim partnerom završiće se do kraja 2016. i u decembru ćete se naći u ozbiljnoj vezi.

Vaše romantično rasuđivanje neće biti najbolje između februara i maja i trebalo bi da se u tom periodu klonite seksualnih izazova.

Posao

Održavajte harmoničan odnos sa zaposlenima radi boljeg ostvarivanja zadatih poslovnih ciljeva. Osmislite dugoročnu strategiju za svoj posao i držite ga se napornim radom i upornošću.

Ne libite se da budete ambiciozniji i upuštate se u rizike kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Kreativnost i druptvena inteligencija biće vam od velike pomoći, pogotovo ako im pridružite naporan rad.

Zdravlje

Uticaj Marsa će biti evidentan sve do aprila. Bićete puni energije koja će vam pomoći da izađete na kraj sa svim zdravstvenim problemima bez ikakvih problema.

Jupiter će vam pomoći da pojačate emotivnu snagu, a 2016. godina biće odlična i za sve one koji reše da krenu na duhovno putovanje.

24sata