Škorpijama će 2016. godina biti u znaku dostignuća na ličnom planu. Napravićete neophodne promene i krenuti napred, tako da ćete u životu uživati punim plućima.

U drugoj polovini 2016. godine naći ćete se pred ozbiljnim izazovima, pa ćete posle detaljne analize doneti veoma bitne odluke. Naporno ćete raditi pa će vam se ponekad činiti da nemate dovoljno vremena za ostale stvari u životu.

Ljubav

U vašem emotivnom životu će biti značajnijih promena u periodu između februara i maja, kada ćete morati da preuzmete odgovornost za predstojeću situaciju.

U drugoj polovini 2016. godine budite strpljiviji, ali to ne znači da treba da odustanete od svojih zamisli, jer vas očekuje period ispunjen strašću.

Posao

Ne namećite svoje ideje preko saradnika, već se više fokusirajte na to kako međusobno sarađujete. Kako biste unapredili svoja znanja i veštine, pohađajte seminare i kurseve.

Od aprila do septembra biće idealno vreme da promovišete svoj rad, kao i za poslovna putovanja. Imaćete manjih problema sa finansijama, tako da ne bi bilo loše da se posavetujete sa finansijskim stručnjakom, ali od juna kreće mnogo bolji period za vas.

Zdravlje

Odlično ćete se osećati u prvoj polovini 2016, ali ne preterujte sa fizičkim aktivnostima jer bi one mogle da vam naprave problem u drugoj polovini godine.

Obratite pažnju na ishranu, jer je ona ključan faktor za vašu kondiciju i dobro zdravstveno stanje.

24sata