Ribe su opsjednute seksom, a Strijelci imaju problema

Mars pali plamen strasti „vodenih“ Škorpija, Riba i Rakova, i ti isti će biti emocionalno najranjiviji i seksualno najaktivniji u prvoj nedelji januara. Ostali znakovi se neće preterano isticati u krevetu.

Ovnovi seksologiju vole više od drugih izbornih predmeta. Istina je da ste prenapadni. Znate da zgrabite pruženu priliku. Najslađe su vam Ribe. Brzo padaju ravno u horizontalu, i sve daju.

Lavovi su nakrivo nasađeni. Ne odgovara vam putanja Marsa kroz Škorpije, i nema vam pomoći. Oscilirate po pitanju volje i pameti, a seksualni nagon vam divlja. Niste (pre)srećni u postojećoj vezi. Zdravije je biti sam, nego u nevoljenom društvu.

Strelci su ozbiljni i povučeni. Svi se pitaju šta vam je, a vama nije do razgovora. Imate problema sa samopouzdanjem. I u krevetu se slabo i nedovoljno dokazujete. Ako mislite da malo vredite, nećete moći da se uzbudite. Zakoni fizike su jednostavni.

Bikovi imaju moćni Mars u opoziciji. Dok drugi vode ljubav, vi ratujete protiv sebe samih. Ako dopustite drugima inicijativu, otkrićete osećaj celovitosti. U suprotnom, ostaje vam junačko samozadovoljavanje. Bolje išta nego ništa. Treninzi su besplatni.

Device paraju nosom nebo. Okruženi ste satelitima koje privlači vaš dobrostojeći materijalni status. Ako ste i bogati i lepi, najpoželjnija ste meta za udvaranje. Kada upoznate najprivlačnije stvorenje u svemiru, Škorpiju, svi drugi će vam izaći iz vidokruga.

Jarčevi plivaju slobodnim stilom kroz mutne ljubavne vode. Venera se mota po skrivenom području vašeg horoskopa. Mars vas strastveno uspaljuje. Kod kuće i u javnosti glumite konzervativnu osobu, a u stvarnosti ste seksualni anarhista.

Blizanci se otimaju za svoj deo ljubavnog kolača. Prijateljica vam je bezobrazno „potrošila“ bivšeg dečka? Ostvarila se vaša najgora noćna mora. Uskoro ćete se kod nekog novog strastveno ugnezditi, pa i trajno nastanjiti. Klin se klinom izbija.

Vagama je energija u padu. Život vam je dugo bio med i mleko, a sada se drugi slade. Ako ste u vezi s Rakom, Škorpijom ili Ribom, teško ćete se vezati. On(a) će navaljivati na vas, a vi ćete izmišljati lažne tegobe. Biće vam hladno u krevetu.

Vodolijama se često zavrti u glavi, jer su eksplozivni u krevetu. Olujni elektricitet u vašem mozgu retko kada miruje. Apstraktno ste nadahnuti. Eksperimentalno ste raspoloženi. Draga vam je buka i vika dok se seksate. Komšije se stalno žale na vas.

Rakovi se „prisilno“ bude iz zimskog sna. Mars vas puni strastvenom energijom. Hodajuća ste adrenalinska bomba! Ubrzano nadoknađujete ono što ste nedeljama unazad slabo ili ni malo upražnjavali. Spontano inicirate (pre)rizične seks situacije.

Škorpije su pakleno zgodne. Magija je vaša čarobna reč. Onima kojima dopustite intimno zbližavanje, brzo omađijate vašom seksi pojavom. Seks je faktor opstanka, a to najbolje znate i najjače osećate upravo vi, fatalne Škorpije.

Ribe su najpoznatije horoskopske zavodnice. I muška populacija vašeg znaka većinom je opsednuta seksom. Vaš okean emocija strastveno će se uzburkati. Vatrena ste voda. Od svih terapija, najbolje vam ide od ruke ona seksualna.

ALO