Blizanci imaju udvarača, Strelac sreću, a Vage prijatelje

Saznajte šta su vam sve zvezde spremile za današnji dan na polju ljubavi, zdravlja i posla.

Ovan

Neophodna vam je pauza, u kojoj biste prikupili snagu za nove aktivnosti, kao i na miru osmotrili planove i njihov dosadašnji tok. Najbolje se ipak osećate u svom domu i danas ćete najveći deo vremena provesti upravo okruženi vašim najbližima. Prija vam umirujuća porodična atmosfera kao i svi vidovi kontakata sa vama dragim osobama. Umorni ste i trenutno nemate volje za započinjanje bilo čega novog na poslovnom planu.

Bik

Današnji dan mnogi Bikovi koriste za odmor. Ipak, ne treba da se zanemari ljubavne kontakte. Ukoliko se već niste zaljubili sada bi moglo biti vreme za to. Imate dovoljno vere u sebe i svoje osvajačke sposobnosti da se ne libite da priđete osobi koja vas zanima, a interesovanje koje će druga strana da pokaže za vas je takođe jedno od prijatnih iznenađenja koje vam ovaj dan nosi, zahvaljujući pozitivnoj energiji kojom zračite.

Blizanci

Mnogi Blizanci danas uživaju u ljubavim kontaktima. Imate novog udvarača na vašoj listi i zbog toga ste više nego srećni. Vama pažnja suprotnog pola izuzetno prija i dovoljan je trenutak u kojem će neko da vas obraduje komplimentom ili sitnim poklonom da se osetite sjajno, samouvereno i gotovo zaljubljeno. Sa ovim zadnjim ne prenagljujte, jer danas stvari ne sagledavate baš najrealnije.

Rak

Trebalo bi da povedete računa o imunitetu, koji vam je u blagom padu, te obratiti pažnju na adekvatnu ishranu. Do neprepoznatljivosti ste se aktivirali. Vi ste danas naprosto raspoloženi za sve vidove iznenađenja ili uopšte dešavanja koja uključuju zabavu ili putovanja. Izašli ste iz svoje stidljive ljušture i okrenuli se životu, uživajući punim plućima u svim stvarima koje vam on sada nosi.

Lav

Kad je o vama reč, danas ćete najverovatnije da se bacite na trošenje. S obzirom na to da vam novac trenutno nije tako veliki problem, možete sebi da date malo oduška, ali pazite da se zaustavite na vreme. Lepo je da sebe obradujete sitnicom, ali nije neophodno da za tu sitnicu utrošite sve što ste imali u novčaniku. Zaljubljeni pripadnici ovog znaka danas uživaju u društvu partnera.

Devica

Vi ste u elementu za nove poduhvate na svim poljima. Nije loše da se malo preispitate pre nego jurnete u nove aktivnosti. Vaš budžet je jedno od ograničavajućih sredstava trenutno, pa biste trebali da stvari sagledate i iz tog vama dobro poznatog logičkog ugla. Prijala bi vam neka vrsta sportske aktivnosti, pa pokušajte danas da se usmerite u tom pravcu. Vaš bistar um i nemirna kreativna snaga traže nove izazove.

Vaga

Danas će mnogi pripadnici ovog znaka da se nađu na udaru poziva prijatelja. Mnoštvo društvenih zbivanja na koje će da vas pozovu dovešće vas u situaciju da se teško odlučite gde ćete pre da odete. Sa svih strana vam se smeši dobar provod, a danas ćete da pokažete sklonost ka uzbudljivim dešavanjima i mestima koja su poznata po posećenosti većeg broja ljudi. U masi se osećate sjajno, pa se pri izboru mesta time i rukovodite.

Škorpija

Umorni ste i samim tim i čangrizavi. Vi znate da budete pravi namćor kad vam nešto nije po volji. Spadate među najprijateljskiji znak zodijaka, ali je vaše ovakvo ponašanje vama bliskim ljudima pravo iznenađenje. Nastojte da malo olabavite u svojim zahtevima, kao i da dobro osmislite ono što želite da kažete, pa tek onda da se upustite u priču. Na kraju krajeva, priznajte da ste danas loše volje i svi će vas ostaviti na miru.

Strelac

Zvezde vam za danas obećavaju brojne prilike da steknete novac, bilo kroz igre na sreću, bilo kroz kvizove ili nekakav honorarni posao. Priliku koja će da vam se ukaže nemojte da propustite, jer ćete kasnije da se požalite što niste iskoristili ukazanu šansu. Posao je i dalje jedna od vaših glavnih mentalnih preokupacija, pa ćete se kad je o tome reč danas naći u razmišljanjima o načinima na koje možete da se steknete afirmiciju.

Jarac

Vi ste danas okrenuti finansijskom stanju koje je uvek razlog da se vaše ionako ozbiljno čelo dodatno namrgodi. Spadate među najveće štediše zodijaka, čak u toj meri da često preterate razmišljajući kako i na čemu sve da uštedite. Nije loše da se malo opustite i poveremeno razrešite kesu. Onog trenutka kad naučite da dajete ne žaleći, počećete i da dobijate. Ne brinite isuviše.

Vodolija

Sumorni ste što je kod vas s polja sasvim neprimetna promena koju ovaj put vi želite da istaknete. Vaš najveći problem je što niste spremni da se otvorite i glasno kažete šta vam je. Partner je tu za vas, ali vam ne može pomoći ukoliko niste otvoreni za saradnju s njim. Nastojte da prijateljima i dragim ljudima malo olakšate time što ćete im barem dati naznaku u kojem pravcu da se usmere kad je komunikacija s vama u pitanju.

Ribe

Ono što želite danas jeste da se posvetite zabavi i uživanju u društvu prijatelja koje već neko vreme niste videli. Na kraju krajeva nedelja je i dan stvoren za uživanje i odmor. Uglavnom ćete da se krećete među prijateljima, mada vam prijaju mnogobrojni kontakti sa različitim ljudima. Ipak, delom ste okrenuti poslu i dešavanjima na tom planu odlučni da se uhvatite u koštac sa obavezama koje su od iduće sedmice na tapetu.

24sata