Kada je krenula u stan njenog dečka, kao i većina devojaka na jučerašnji dan – očekivala je poklon. Ono što se desilo nije mogla ni da zamisli, a njenu reakciju je zabeležio kamerom.

Objavljeni video za Dan zaljubljenih slavi raskid, a veoma brzo je postao i viralan. On prikazuje plavu devojku koja sedi sa povezom na očima među roze laticama i plišanog slona koji drži karticu sa natpisom “Dan zaljubljenih je s****e”, a muškarac izgovara rečenicu: “Ako ne mogu da ga provedem sa tobom, onda je definitivno s****e”.

Zatim joj saopštava da ima još jedno iznenađenje, i ističe da bi zbog toga mogla da bude malo ljuta.

Kada je skinula povez i videla da u rukama drži gomilu printskrinovanih poruka koje dokazuju da ga je prevarila na tipom sa sajta “Plenty of Fish”.

– Tako je! To je tvoja prevara! Tako da se gubi iz moje kuće odmah! Drago mi je što si se vozila sat vremena bez razloga i ovo ide na Jutjub srce – vikao je on.

Posrmaljena devojka ponavljala je da je baš briga i spremala da se da krene, dok su je, sada već bivši dečko, i njegov brat koji je snimao, ispraćali sa uvredama napolje. U stvarnosti, on je bio taj tip sa sajta “Plentyof Fish”.

On je objasnio da je napravio lažan profil u nameri da vidi da li njegova devojka koristi taj sajt. Kada je otkrio da ima profil, poslao joj je poruku pod pseudonimom, a onda je odgovorila da je singl. On je njihova dopisivanja odštampao na čestitkama, a dok su mu neki čestitali, neki su bili i duboko neimpresionirani njegovim poduhvatom.

– Bez obzira što je ona tebe prevarila, ti si najiritantnija osoba ikada – glasio je jedan od komenatara.

24sata