Poklon koji je vaš partner odabrao da vam pokloni za Dan zaljubljenih može da otkrije kakva je vaša veza i da vam pomogne da je poboljšate i unapredite.

Stručnjak za odnose Tina Vilson tvrdi da pokloni za Dan zaljubljenih mogu da otkriju kakva je zapravo vaša veza.

Ako vaš partner ne pokazuje uzbuđenje povodom Dana zaljubljenih, nije sve izgubljeno, sve dok je vaš partner pažljiv i velikodušan tokom cele godine.

Nakit

Dobiti komad nakita za Dan zaljubljenih velika je stvar, prema Tininom mišljenju.

– Ovo je siguran znak pozitivne veze. Ne mora to da bude verenički prsten, ali komad nakita, čak i narukvica sa perlicama, pokazuje da je vaš partner ozbiljan i želi da razmišljate o njemu svaki dan – kaže ona.

Izlazak na večeru

Iako bi vas odlazak u restoran mogao navesti da mislite da vaš partner želi kvalitetno vreme sa vama, Tina upozorava da to zavisi od restorana, piše 24sata.hr.

– Ako vas odvede u njegov omiljeni restoran, to je znak sebičnosti na koju treba da pripazite – upozorava.

Međutim, ako vas odvede u vaš omiljeni restoran, to pokazuje da vaše potrebe stavlja iznad svojih. Tina kaže da bi večera kod kuće mogla da bude pravi potez za intimnu noć. Dodala je i kako je domaći obrok uvek odličan izbor.

Donji veš

Donji veš za Dan zaljubljenih je najveći kliše, a kako kaže, to je uvek više za njega nego za vas, osim ako se radi o udobnoj pidžami ili određenoj marki koju posebno volite.

– Pojavljivanje s uniformom medicinske sestre ili nekom sličnom opremom stvarno pokazuje na šta je njegov um usredsređen, a to se uglavnom odnosi na njega samog – upozorava.

Cveće

Dok je gomila ruža tradicionalan poklon za dan ljubavi, Tina kaže da definitivno ne zaslužuje aplauz.

– Deset crvenih ruža je siguran izbor, iako biste možda više voleli druge vrste cveća, ovo je jedina prilika kada su prihvatljive.

Tina sugeriše da buket cveća može da znači jednu od dve stvari – ili zna da volite malo drame i da ćete ceniti njegov gest, ili je on ipak taj koji voli dramu i da bi mu bilo draga da ga označite na zajedničkim fotkama na društvenim mrežama.

Čokolada

Ako je vaš partner na putu do vas zgrabio kutiju čokolade, stručnjak kaže da je to gotovo neoprostivo.

– Verovatno je zaboravio da je Dan zaljubljenih i uspaničio se, ili je samo lenj – ističe.

Prihvatljive su samo one čokolade za koje zna da ih izuzetno volite, pa se potrudio da nabavi iste.

Pokloni za dom

Kućni ili kuhinjski aparat nije najseksi izbor, osim ako ga niste sami tražili.

– Ovo samo govori da je to nešto što je trebalo da kupi pre godinu dana i sada se pretvara da je to poklon – govori ona.

Čestitka

Iako bi neki mogli da “dignu nos” ako dobiju samo čestitku za Dan zaljubljenih, to je sve što je nekada bilo potrebno za lep poklon. Iako to možda nije najraskošniji poklon, Tina je objasnila da ga ne treba odmah odbaciti.

– Ako je novca malo, a imali ste proračun, onda je ovo ipak lep način da kažete da nekoga volite, da niste zaboravili da je poseban dan, ali ne možete sebi da priuštite da potrošite na nebitne stvari.

Odlazak na odmor

Neki će možda reći da to spada u istu kategoriju kao i donji veš, ali Tina naglašava da je rezervisanje odmora ili hotela dobar znak za vašu vezu.

– Vaša druga polovina vas želi samo za sebe i želi da provede kvalitetno vreme sa vama. Želi da vas impresionira i divan je romantičan poklon koji oboje možete da podelite – istakla je Tina.

Doručak u krevetu

Skroman doručak u krevetu često se može odbaciti kao neimpresivan poklon, ali stručnjak za odnose kaže da ne bi trebalo to tako da gledate, pogotovo ako imate porodicu.

– Ako imate porodicu i nikada ne odvajate minut za sebe, jer spremate deci doručak i vodite računa o svima oko sebe, onda je ovo lep gest – dodaje.

Izvor: prva.rs