Kako RTRS nezvanično saznaje, Slobodan Pavlović i ostali pušteni su iz pritvorske jedinice i određen im je kućni pritvor. Uskoro opširnije…

Na sastanku podrške Slobodanu Pavloviću, vlasniku kompanije “Slobomir” i Pavlović banke u Eparhiji zvorničko-tuzlanskoj, episkop Hrizostom, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i privrednici Semberije zatražili su oslobađanje Pavlovića.

Vladika Hrizostom je izjavio da se ne želi miješati u rad pravosuđa ali je zatražio njegovo oslobađanje. Episkop je dodao da je na sastanku osuđen način na koji je izvedeno hapšenje kojim se, kako je istakao, destabilizovao ne samo starac od 78 godina koji je ekonomska institucija u Srpskoj 25 godina, već se destabilizovao i narod i Republiku Srpsku u cjelini.

Pavlović se osjeća bolje i dobro reaguje na terapiju rekao je doktor Siniša Maksimović direktor bijeljinske bolnice. Dodao je da će i dalje ostati u bijeljinskoj bolnici na liječenju, pod nadzorom ljekara kardiologa i pulmologa.  Američki konzul u BiH Kori Gonzales danas je u bijeljinskoj bolnici posjetio vlasnika Pavlović banke, državljanina SAD Slobodana Pavlovića, koji je hospitalizovan zbog srčanih tegoba, nezvanično saznaje Srna.

RTRS