Znate i same da su muškarci, bar po pitanju braka, jako komplikovani. Stalno očekujemo trenutak da će nas zaprositi, a on nikako da dođe. Međutim to zna da se desi kad se najmanje nadamo.

Ali, na našu žalost, i horoskop može imati neke veze sa njihovim razmišljanjem  željom za obavezivanje, brak, decu i ostalo. Pogledajte koja tri horoskopska znaka koja se nikada neće oženiti jer… Tako im se može.

 

 

Blizanci

Iako su muškarci u znaku Blizanaca idealni parteri jer su drštveni, aktivni, inteligentni i vrlo talentovani, oni brak vide kao veliko sputavanje. Njima je potrebna sloboda za povremeni flert, ali i osoba koja će to razumeti i biti opuštena po tom pitanju. Takođe im treba neko ko će shvatati njihov talenat i sve potrebe koje idu uz to.

Strelac

Strelčevi su slobodni ljudi koji vole da rade šta im je volja i već možete da zaključite da brak nije za njih. Muškarci u ovom znaku više vole prijateljstvo i generalnu ljubav, a ne porodični život. Kako vole da obasipaju svoje partnerke svakakvim poklonima, nežnošću i emocijama, ponekad se može učiniti da su dobro “zagrizli” i da je za njih sledeći korak – brak. Međutim, todefinitivno nije za njih.

Vodolija

Muškarci Vodolije vole slobodu i vrlo je cene, kao i svoju nezavisnost kojuniko ne može da pregazi. Međutim ono što sprečava muškarce za dubljom povezanošću u ovom znaku su volja za neograničenošću i slobodom, iako znaju da vole i da su voljeni i vole svoje partnerke. Tokom svog života imaju mnogo veza, jer su uglavnom vrlo šarmantni i privlače dosta žena, ali kad se zaljube, spremni su da samo da se vežu za tu osobu, ali ni sami ne znaju na koliko dugo!

Stilkurir