U Sokobanji pronađena beživotna tela. Prema saznanjima “Novosti”, majka Ivana Majstorović (36) je obesila osmogodišnju ćerku Nataliju, a potom i sebi presudila vešanjem. Ostavila dva oproštajna pisma. Komšiluk u šoku

U Sokobanji pronađena beživotna tela. Prema saznanjima “Novosti”, majka Ivana Majstorović (36) je obesila osmogodišnju ćerku Nataliju, a potom i sebi presudila vešanjem.

Kako saznajemo, do tragedije je došlo u utorak uveče oko 23 sata.

Ivana Majstorović je, nezvanično saznajemo, zatečena na tavanu porodične kuće, a u ormanu je pronađena njena mrtva ćerka sa obmotanim gajtanom oko vrata.

“Novosti” saznaju da je Ivana ostavila dva oproštajna pisma, jedno za majku a drugo za muža. 36-godišnja žena živela je u kući sa očuhom i majkom, a muž joj radi u Francuskoj.

kuca-samoubistva i ubistva                                                Kuća u kojoj je izvršeno ubistvo i samoubistvo

Kako saznajemo, oni su zajedno sa ocem deteta pre nekoliko dana proslavili Natalijin rođendan. Komšije su u šoku zbog ubistva i samoubistva, jer niko ne može da pretpostavi šta je dovelo do ove tragedije.

Ivana je imala brata, koji je pre nekoliko godina stradao u saobraćajnoj nesreći.

Večernje novosti