Policija Brčko distrikta u petak uveče oko 23 sata uhapsila je Nebojšu Rojka zvanog Vihor iz Borče. Njega beogradska policija traži u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović (33)

Njegova majka Nena ekskluzivno je Kuriru jutros potvrdila da je njen sin Nebojša uhapšen u brčanskom naselju Grbavica, u kojem mu živi baba kod koje je bio u poseti.

– Tamo je trebalo da prespava i da danas dođe kući da se preda – kaže za Kurir Nena Rojko, Nebojšina majka. Ona dodaje i da joj se sin rano jutros javio.

–  Zvao me jutros oko 3 sata i rekao mi da je uhapšen kao i da bi trebalo da ga danas prebace u Beograd – priča Nena.

Podsetimo, predmet kojim je Jelena svirepo ubijena još nije pronađen.

I bosanski mediji javljaju i da je sinoć oko 21 sat policija “prema tom licu operativno postupala”, a kako Kurir saznaje njegov telefon je u tom trenutku bio poslednji put dostupan.

– Dakle, imali smo informaciju da se nalazi na području Brčkog, u naselju Grbavica. Nakon toga je pozvan u policiju i nad njim je izvršena kriminalistička obrada. Posle je predat Službi za poslove sa strancima BiH – kazao je Halid Emkić, stručni savetnik šefa Policije za poslove informisanja.

Nebojša Vihor je pobegao kada je policija upala u njegov dom, u naselju Crvenka, samo nekoliko stotina metara od mesta gde je ubijena Jelena Marjanović. Od tog trenutka je beogradska policija intezivno tragala za njim.

Kurir