Sa više uboda nožem u predelu vrata, ubijen je Mirko Frej (32) iz Šapca, a jedna muška osoba Ž.M. prevezena je u šabačku bolnicu sa ubodnom ranom

Sa više uboda nožem u predelu vrata, ubijen je Mirko Frej (32) iz Šapca, a jedna muška osoba Ž.M. prevezena je u šabačku bolnicu sa ubodnom ranom. Ubistvo se dogodilo oko 21 čas u iznajmljenom stanu na drugom spratu zgrade na uglu ulica Kralja Milana i Knez Ive od Semberije, kod velikog gradskog parka.

Kako “Novosti” saznaju, na lice mesta je najpre stigla Hitna pomoć na poziv Frejeve nevenčane supruge Andrijane. Navodno, žrtvu su zatekli vezanih ruku i nogu, sa vidljivim ranama, a žena je bila sva okrvavljena.

Odmah je pozvana i policija, ali istražni organi još ne mogu da pretpostave ko je na koga nasrnuo, niti na koji je način u ovu dramu upleten povređeni Ž.M.

– Postoje indicije da je Frej mučen i potom izboden – kaže naš izvor iz istrage. – Žena jeste bila krvavih ruku, ali može se pretpostaviti da je u toj drami pokušavala da razdvoji ubicu od žrtve ili da pomogne da ne iskrvari.

Susedi iz zgrade, frapirani ovim događajem, kažu da su mladi podstanarski par samo povremeno viđali. Oni koji ih bolje poznaju, veruju da je žrtva konzumirala narkotike. Da li je Frej, eventualno bio upleten i u poslove oko preprodaje, za sada se samo nagađa.

Novosti.rs