Dvadesettrogodišnji Vanja Puzigaća iz Prijedora, prošle noći izboden je nožem na parkingu kod Opšte bolnice “Doktor Mladen Stojanović”. Povrijeđeni mladić zadržan je na liječenju i nalazi se van životne opasnosti. Policija traga za napadačima.

Dvadesettrogodišnji Vanja Puzigaća nalazio se u automobilu s djevojkom na parkingu kada je do njih došla grupa mladih i navodno zatražila cigarete i novac nakon čega je došlo do svađe. Braneći se od napadača, Puzigaća je povrijeđen.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Prijedor Radomir Dukić potvrdio je da je mladić čiji su inicijali V.P. izboden oštrim predmetom na parkingu kod bolnice “Doktor Mladen Stojanović” u tom gradu.
Kako je istakao, u njegovom društvu je bilo žensko lice.

Povrijeđeni mladić zbrinut je u prijedorsku bolnicu i prema riječima ljekara, osjeća se dobro.

“Imao je više ubodnih rana i posjekotina po nadkoljenicama i potkoljenicama koje su dosta krvarile. Na svu sreću nisu povrijeđeni veliki krvni sudovi i nervi”, rekao je Stanko Baćo, hirurg Opšte bolnice “Doktor Mladen Stojanović” Prijedor.

Centar javne bezbjednosti Prijedor u maju je zabilježio 89 krivičnih djela među kojima 32 po nepoznatom počiniocu, a stepen rasvijetljenosti je 91 odsto.

RTRS