Zaustavite sve, imamo novi bizarni tretman koji postaje sve popularniji među ljubiteljima prirodne nege – nanošenje kokosovog ulja na vaginu kako bi ona izgledala mlađe, bila vlažnija onda kada je najpotrebnije i kako bi prirodna pH vrednost bila dovedena u red. Milioni žena širom sveta se kunu u ovaj recept, ali da li biste ga probale?

U čemu je tajna? Eksperti kažu da je koža vagine, baš kao i koža na ostatku našeg tela, sklona isušivanju i vremenom postaje opuštena i, da budemo iskreni, ne baš privlačna. Kako bi koža ostala lepa i zategnuta potrebna joj je odgovarajuća nega – pogađate, sve što vam treba nalazi se u kokosovom ulju!

Na ovu ideju je među prvima došla Lisa Palmer, milionerka iz Velike Britanije koja se bavi sparivanjem singl ljudi. Ona je kroz razgovore sa ženama zaključila da je opuštenost i suvoća vagine jedan veliki problem i krenula je da eksperimetiše na sopstvenim intimnim delovima. Pokušala je više različitih kombinacija prirodnih sastojaka, samo da bi zaljučila da je kokosovo ulje savršeno za to.

Ona je na televiziji predstavila svoj “izum” (koji svako može da napravi sam kod kuće) i nazvala ga “prirodnim zatezanjem vagine”.

Potrebno je:

kašičica kokosovog ulja

kašičica kreme sa vitaminom E

kašičica meda

jedno belance

Sve sastojke jednostavno pomešajte i nanesite ih na kožu intimnih delova, a idealno bi bilo da pre toga uradite “orošavanje”. Ostavite da maska odstoji, pa sve dobro isperite i uživajte u osećaju mekane kože.

Žene koje su probale kažu da je koža zaista lepša i mekša i da imaju manje problema sa suvoćom vagine, posebno tokom seksa.

24sata