Bila je potpuno smorena. Izgubljena. Upravo sam joj postavio važno pitanje u spavaćoj sobi, a ona nije imala ideju šta da mi odgovori. Ne, u pitanju nije ništa bezobrazno i nezamislivo, naprotiv. Pitanje je bilo krajnje prosto i obično: „Šta želiš da ti radim?“.

Kako smo se spremali da započnemo ljubavni ples, pogledao sam je i rekao – šta voliš, šta želis da radim da bi ti uživala još više?

Zapitao sam se šta mogu da uradim da bi ona više uživala i zabavljala se tokom seksa, želeo sam to da znam jer je u pitanju nešto jako bitno kada sa nekim imaš prvi seks – želiš da ostaviš dobar utisak i provedeš se kao nikada do tad.

Bila je toliko zatečena onim što sam izgovorio da me je pogledala kao da sam joj upravo rekao da izgleda kao dvogrba kamila, ali da ću ipak imati seks sa njom jer nemam ništa bolje da radim.

Ali nije me šokirao pogled, niti njena reakcija, saznanje da ona zaista nema pojma šta želi me je ostavilo bez teksta.

Zato ja pitam sve vas: “Da li znate šta želite od muškarca kada se oboje skinete, da li vas je to neko zapravo uopšte pitao?“.

Ma koliko mi ovo bilo čudno, nisam bio spreman da poverujem da je u pitanju nešto uobičajeno, a kamoli normalno. Popričao sam sa nekoliko drugarica.

Njihovi odgovori mi se nisu svideli jer veliki broj njih nikada nije čuo takvo pitanje, zapravo, sve su bile oduševljene mojih gestom i prostom genijalnošću onoga što sam izrekao.

Mnoge nisu bile zatečene pitanjem, ali isto tako nisu imale ni odgovor na njega.

Svaki odgovor bio je praćen velikom količinom sramote. Čini se da je pitanje koje većina devojaka želi da čuje ujedno i najgora stvar koju mogu da zamisle.

Jedina osoba koja me je spremno dočekala bila je prijateljica koja je godinama u vezi. Ma koliko bio oduševljen činjenicom da ipak postoje osobe koje znaju šta žele u krevetu, odgovor me je skrhao.

„Imamo neke trikove koji su jednostavno postali deo našeg seksa i koje smo otkrili na samom početku sasvim slučajno i bez nekog konkretnog razgovora. Jednostavno su se desili. Zadovoljni smo, ali ako bi me dečko sada to pitao, ne bih imala pojma šta da mu kažem“, bio je njen odgovor.

Bio sam zbunjen, da li je moguće da devojke zaista ne znaju šta žele u krevetu, i još gore, ako znaju, a sramota ih je da to otkriju partneru?

Da je situacija obrnuta, muškarci bi bili presrećni da čuju te reči izgovorene iz ženskih usta i odgovor bi usledio kao iz topa i verovatno bi trajao satima.

Razlog za to je prost, od rane mladosti eksperimentišemo sa našim telima, gledamo porniće i maštamo. Zamišljamo šta bi kako moglo da izgleda i šta bismo želeli da probamo bez pogovora, a na šta bi morala da nas natera pretnja smrću.

Znamo da je na neki način naš zadatak da pružamo zadovoljstvo u krevetu, ali koliko zaista možemo da budemo uspešni u tome ako između nas i toga postoji veliki zid ćutnje i zbunjenosti?

Zato verujem da svaka devojka mora da eksperimentiše sa svojom seksualnošću, isprobava razne poze i bude otvorena za sva iskustva koja mogu da joj probude strast i stvore zadovoljstvo, jer jedino tako će napokon moći jasno i glasno da svom partneru kaže šta želi i šta je ispunjava.

Pitanje ne bi smelo da izaziva toliko srama, pogotovo kada ga postavljaju dve osobe koje su gole i od kojih jedna sasvim sigurno ima vidljivu erekciju.

Dobro se zagledajte u ogledalo i spremite odgovor na ovo pitanje kao da vam orgazam zavisi od njega, a verujte mi – i te kako zavisi.

24sata