Nije potrebno da Kamasutru naučite napamet kako biste je doveli do orgazma tokom seksa, zapravo, uopšte nije potrebno da budete kreativni – ako ne želite.

Sve što vam je potrebno da vaša devojka očas posla doživi orgazam jesu tri najprostije poze u seksu, a ne nekakve magične moći – tako barem tvrdi 500 devojaka koje su za časopis Men’s Health otkrile u kojim pozama najlakše dolaze do orgazma.

U slučaju da vam baš nije najjasnije zašto devojke toliko uživaju u klimaksu, možda će vam biti jasnije nakon njihovih opisa svakog tipa orgazma.

1. Kaubojka

Zašto će joj pružiti orgazam: U ovoj pozi devojka ima svu kontrolu. Sama može da određuje ritam i dubinu ulaska penisa i može da kombinuje duboku i plitku penetraciju.

Zahvaljujući ovoj raznovrsnosti, lakše može da stimuliše prednju trećinu vagine koja je najosetljivija.

Zašto će joj pružiti orgazam: Penetracija otpozadi dozvoljava da vrh vašeg penisa dođe u kontakt sa njenim serviksom koji je prepun nervnih završetaka. Neka vaši ulasci budu spori i nežni.

3. Misionarska poza

Zašto će joj pružiti orgazam: Ovo je najintimnija poza. Možete da se gledate u oči i površina tela kojom se dodirujete u ovoj pozi je najveća.

Trljanje vaše karlice o njen klitoris olakšaće njen put do orgazma.

24sata