Ovako se ponaša zaljubljen muškarac: Neobavezno vas dodiruje po nogama, umire od smeha vašim forama i miriše kao ruža u proleće… Stvar je jednostavna – zaljubio se do ušiju u vas!

Vreme je da konačno zaboravite na staru (i neosnovanu) teoriju koja kaže da muškarci ne umeju da pokažu emocije.

Kada se zaljube, momcima se, jednako kao ženama, pojave leptirići u stomaku koji im ne daju mira, zbog čega prave neke neobjašnjive poteze. Zato je njihovo ludilo od ljubavi mnogo lakše dešifrovati od žena. Evo kako.

Dodiruje vam dno leđa

Neki ljudi vole fizičku prisnost, neki baš i ne, ipak provereno je da frajeri kada se “prime” vrebaju donji deo ženskih leđa. Ako pokušava da bar nežno stavi ruku oko njih, znači da vas želi.

Smeje se svim vašim forama

Ok, možda ste zabavni i zaista imate dobar smisao za humor, ali niko se ne oduševljava vašim šalama baš toliko kao on. Znači, njemu izmamljuje osmeh sve što ima veze sa vama.

Pokazuje interesovanje za svaku sitnicu iz vašeg života

Čak i za one koje su i vama nebitne! Ako vas pita, na primer, zašto ste izbrisali svoj Pinterest račun (koga briga zašto?), znači da se radi o osobi koja želi da bude sa vama. Jer samo takvu osobu može da bude briga!

Plaća vam piće

Jednom, dvaput… ma svaki put. Moguće je da želi da plati račun samo zato što je kavaljer, međutim frajer koji se ne libi da vam baš svaki put plati vaše piće ili vam pošalje turu dok sedite za drugim stolom jasno vam poručuje da želi da bude sa vama.

Ustupa vam svoj duks

Ovo je jedan od onih kavaljerskih manira koji su pred izumiranjem, međutim ukoliko se nekom frajeru zaista sviđate, on će se vam sam ponuditi da se zagrnete njegovim duksom da vam ne bude hladno.

Šalje vam poruke u sitne sate

Budimo realni, niko nije budan u 3 sata izjutra samo zato što se pita kako ste vi proveli dan. Njegove poruke u to doba su vapaj zaljubljenog muškarca.

Lajkuje sve vaše slike na Instagramu

Ok, ne baš sve sve, ali sve na kojima ste vi, odnosno vaše lice. Ukoliko još “uhvatite” da njegovi lajkovi stižu među prvima čim okačite fotografiju – nema dileme. Jedva čeka da vas ugleda!

Dodiruje vam nogu prilikom razgovora

Čak i da je u toku priča o najzanimljivijoj avanturi koju je proživeo, verujte da što vas ovlaš dodiruje ili lupi po nopi nije stvar njegove uživljenosti u priču. On je zapravo fokusiran na vaše noge.

Namiguje vam

U trenutku kada pomisli da je među vama nešto “kliknulo”, on neće izustiti ni reč, ali će vam to dati do znanja neverbalnim signalima. Namigivanje je sigurno.

Gleda u vas

Ali tako da skloni pogled tek kada shvati da ste primetile da vas dugo posmatra. A možda ni tada. Činjenica je da ovo može biti i pomalo zastrašujuće, ali muškarci ne umeju da se obuzdaju kao žene kada je u pitanju požuda.
Dodaje vas na Facebooku

I to odmah! Bukvalno, čim vas je upoznao, šalje vam zahtev za prijateljstvo. Nije sačekao čak ni da stigne do kuće već je to uradio sa mobilnog telefona.

Prati vas do kuće

Bilo taksijem, svojim kolima ili peške, on jednostavno mora da vas otprati do kućnog praga, iako živi na potpuno drugom kraju grada. On brine za vas jer već gaji snažne emocije prema vama, a moguće je i da se nada nekom spontanom poljupcu na rastanku.

Komentariše svaku promenu na vama

On primećuje da ste pustili nokte, ošišali šiške, da imate novu torbu, ali vam daje i komplimente na račun toga da delujete vitkije…

Pravi se važan

Makar bile sitnice u pitanju, ako primećujete da pominje sva svoja dostignuća, sposobnosti i uspehe, definitivno se primio na vas. Ovo je svakako srećnija opcija kojoj jedina alternativa može biti to da je egocentrični manijak.

Njegov parfem osećate “na kilometar”

Ako želi da vas impresionira, verovatno će se kupati u omiljenom parfemu. Kada se zaljubi, muškarac instinktivno pokušava da njegovo telo lepše miriše, pa pre izlaska jedno 10 puta poprska parfem po sebi i svojoj odeći.

telegraf.rs