Muškarci i žene mogu da budu samo prijatelji – samo ako je jedno od njih dvoje homoseksualac, pokazalo je istraživanje.

1. Uvek vas spremno podseća da možete da prespavate kod njega

Naravno da će vam ponuditi da prespavate kada ste se napili na njegovoj žurci. Ali ako nudi spavanje nakon što ste se kod njega zadržali gledajući film, definitivno ne misli na kauč u boravku.

2. Prođete pored prodavnice donjeg veša, u polušali pita da li ćete da kupite nešto

Ne samo da jasno pokazuje kako je zainteresovan za vašveš, nego i za to kako ga skinuti.

3. Koristi svaku priliku za kontakt

Nepotrebni fizički kontakti su sastavni deo zavođenja. Staviće vam ruku na leđa dok vas ispraća iz stana. Ovlaš će vam dodirnuti rame dok razgovarate… Iskoristiće svaki povod za dodir.

4. Ispituje vas o seksualnom životu

Kada vas pita da li izlazite sa nekim ne zanima ga idete li na večeru nego ono što sledi posle. Tako procenjuje kolike su mu šanse. Ako ste u “sušnom” razdoblju – to mu je prilika. Ako vam je seks vrhunski – shvatiće to kao izazov.

5. Priča o svom seksualnom životu

Želi da izađe iz “zone prijateljstva” pa govori o svojim seksualnim podvizima kako biste uopšte mogli da ga vidite kao seksualni objekat. Veruje da ćete ga zamišljati kao pastuva koji dovodi ženu do višestrukih orgazama.

6. Često ga uhvatite da zuri u vaše grudi

Ili guzu. Posmatra delove vašeg tela koje ne može da dira jer zamišlja kako bi bilo kada bi smeo.

7. Uvek vam kaže kada misli da je neka devojka seksi

U kafiću ste i komentariše kako je konobarica seksi. To kaže samo zato što vas smatra prijateljicom, inače ne bi, je l’ da? Pogrešno. Možda želi da vas učini ljubomornom. Možda hoće da vas podseti na to da je i on muškarac i da želi seks. Da, s ovom konobaricom, ali još radije s vama.

8. Ispituje vas o muškarcima

Bez obzira na to da li skreće pažnju na nekog frajera u klubu, ispituje o najseksi glumcu ili idealnom muškarcu, u stvari ispituje konkurenciju. Ako za muškarca pored šanka za koga misli da mu je ravan kažete da je “komad”, onda zna da i on ima šansu.

9. Vaši prijatelji vam govore da on želi seks

Vaša skromnost možda to ne prepoznaje, a sigurno ćete se pobuniti na takve ocene svojih prijatelja. Međutim, negde duboko u sebi znate da su u pravu.

10. Često ima sugestivne izraze

Prozove vas “komadom” kad vas ugleda u kratkoj haljinici. A vama se to potajno sviđa. Čak i ako reagujete burno, uvek ima prostor za eskivažu.

11. Radije se druži s vama noću nego tokom dana

Njegovo razočaranje, kada kažete da biste radije na kafu oko 14 sati nego na pivo oko 20, govori samo za sebe. Navija za noćna druženja jer misli da ima veće šanse da završi s vama u krevetu nakon večere nego nakon neobaveznog ručka.

12. Stalno vam govori “Moraš da pogledaš ovaj film”

Naravno, s njim. U bioskopu, tako da bude mnoštvo povoda za slučajne dodire kada posegnete za kokicama u isto vreme.

13. Voli da vas napije

Nikada ne morate pida pitate da li je za još jednu rundu, niti mu je ikada problem da plati piće.