Nije teško da jedno drugom budete najbolji partneri na svetu!

Poštujte vreme koje je samo njegovo.

Bilo da ste zajedno godinama ili novopečeni par, vreme koje svako od vas ima samo za sebe svakako će vam koristiti. I za vas i za njega je samo vaše vreme jednako važno kao i vreme koje provodite zajedno. Ono vam dopušta da vezu sagledate iz malo drugačije perspektive, da se opustite i posvetite sebi, poslu i ljudima koje volite, a koji nisu nužno povezani s njim.

Budite samopouzdani. Nema ništa privlačnije od žene koja zrači samopouzdanjem uprkos tome što je svesna svih svojih nedostataka i mana (a svi ih imamo). Smisao za humor, a posebno šale na vlastiti račun nešto su što će ga oduševiti i dodatno vas povezati, emocionalno i intelektualno. Muškarci obožavaju žene koje će se smejati vlastitim anegdotama i nezgodama, a ne samo slušati njihove.

Prestanite da prigovarate

Smeta vam što uporno odlaže određene obaveze? Recite mu to, ali na lep način. Jer ton glasa i izbor reči koje koristite prave ogromnu razliku i ako se opredelite za pristojan i srdačan pristup, postići ćete mnogo više nego prigovaranjem koje će u njemu samo dodatno oslabiti želju da nešto zaista i učini.

Pokažite da ste mu naklonjeni i kada ste u javnosti.

Nežan poljubac u obraz ili držanje za ruke dok šetate gradom značiće mnogo više nego što i pretpostavljate. Muškarci žele vezu sa ženom koja je dovoljno sigurna u svoju seksualnost i svoje osećaje i koju nije sramota da ih pokaže bez obzira na okolnosti. Zato nemojte biti sramežljivi kada je javno pokazivanje osećanja u pitanju.

Učestvujte s njim u nečemu u čemu uživa. Bilo da je u pitanju košarkaška utakmica, gledanje njegove omiljene serije ili odlazak na peintbol. Naravno da sve to može raditi i bez vas, ali ako mu se pridružite ponekad u  omiljenim aktivnostima to će mu samo dati do znanja da se možete i želite prilagoditi njegovim željama i da vam je stalo do njega.

Budite apsolutno iskreni.

Možda mislite kako nema ništa loše u sitnim lažima koje ponekad izgovarate kako biste ga poštedeli patnje, ali verujte nam da je potpuna iskrenost uvek bolji izbor. Jer malo pomalo će vam preći u naviku da krijete nešto od njega, a ako otkrije da u nekom trenutku niste bili iskreni, a zapravo bez pravog razloga, samo ćete ga dodatno povrediti.

Imajte poverenja u njega.

Nemojte preispitivati svaku njegovu reč, korak i izlazak, a posebno ako vam doista nije dao nikakvog povoda da budete ljubomorni i sumnjičavi. Dobri frajeri stvarno postoje, slobodno počnite da verujete u njih!

cosmopolitan.rs