U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima, ponegdje uz grmljavinu, saopštili su meteorolozi.

U Republici Srpskoj jutro će biti umjereno i pretežno oblačno uz mogućnost kiše ili pljuska na sjeverozapadu Krajine i na sjeveroistoku Semberije.

Tokom dana biće promjenjivo i nestabilno vrijeme, uz kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom, dok će na jugu biti suvo i sunčanije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Јutarnja temperatura vazduha biće se od 12 do 18 stepeni, na jugu do 22, a najviša dnevna od 25 do 31, na jugu do 34 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Čemerno 19 stepeni, Drinić, Han Pijesak, Srebrenica i Šipovo 22, Foča i Sokolac 23, Gacko, Srbac, Krupa na Uni i Ribnik 24, Banjaluka, Doboj i Mrkonjić Grad 25, Zvornik, Bijeljina, Nevesinje Novi Grad, Prijedor, Bugojno i Livno 26, Rudo 27, Višegrad, Sarajevo i Tuzla 28, Bileća, Trebinje, Bihać i Zenica 29 i Mostar 32 stepena Celzijusova.

SRNA