Utakmica 7. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde bila je prekinuta u 63. minutu.

Zvezda je slavila sa 4:1 na neugodnom gostovanju u 7. kolu, ali je srpski fudbal još jednom pokazao sve svoje mane. Utakmica je u 64

Utakmica je u 64. minutu prekinuta na 20 minuta pošto su navijači domaće ekipe prvo rasističkim uzvicima ispratili Gelora Kangu sa terena, a onda su bacali stolice na klupu Crvene zvezde.

Navijači Novog Pazara su od starta uzvicima “ovo je Turska” podizali tenziju, poslije pola sata na tribine su stigli i navijači Crvene zvezde, pa je bilo jasno da se ova utakmica neće završiti bez incidenata.

Što se fudbala tiče, Zvezda je još jednom potvrdila da je prejaka za veći dio Superlige, iako će igrači domaće ekipe sigurno biti nezadovoljni zbog sumnjivo dosuđenog jedanaestreca u 23. minutu.

Luković je bio siguran izvođač za 1:0, a već u 32. Orlandić je pogodio za 2:0 poslije velike greške odbrane Pazara. U nastavku nije bilo dileme što se tiče pobjednika, iako je domaći tim od 64. minuta imao igrača više.

Sikimić je neoprezno, ali i pregrubo startovao na golmana domaćih Živkovića kojem je polomio i jagodičnu kost, pa je sasvim zasluženo isključen. Uslijedio je i prekid od 20 minuta, a u preostalom dijelu utakmice Zvezda je uspjela da sačuva pobjedu. Ruiz je pogodio za 3:0, smanjio je Travančić, a konačan rezultat postavio je Anđelković.

Zvezda sada ima 19 bodova na čelu tabele, šest više uz dva meča više od Vojvodine, dok je Novi Pazar 11, sa sedam bodova.

Agencije/RTRS