Svi imamo seksualne fantazije i to je potpuno normalno, a o ovakvim stvarima najviše dame maštaju…

Možda imate najbolji seks s partnerom, ali vaše misli ponekad odlutaju negde dalje. Što je još bolje, stručnjaci otkrivaju kako su fantazije zdrave te nam mogu pomoći da otkrijemo ono za čime žudimo.

Ako se zateknete da maštate, ovo je nekoliko najverovatnijih scenarija koji vam se motaju po glavi.

1. Da neko dominira nad tobom 
Možemo to nazvati efektom “50 nijansi sive”, ali budimo iskreni – mnoge žene volele bi da budu kontrolisane u seksu i mnogo pre nego su to propagirali Kristijan i Anastasija, bilo da se radi o tome da vas on veže ili dodiruje pernatom igračkom…

2. Da ti dominiraš nekim 
Sve isto kao pod tačkom 1, ali vi ste ovde osoba koja zapoveda i dominira. A on čini sve što vi kažete.

3. Uloge 

Možda želite na pregled kod seksi doktora, višu ocenu kod profesora ili samo da se izvučete da ne platite kaznu za prebrzu vožnju. Zašto da ne? Sve što vam je potrebno jeste malo mašte i nimalo srama.

4. Seks u javnosti 

Prema jednom istraživanju, čak 60 posto žena mašta o tome, a sve se vrti oko uzbuđenja da biste mogli biti uhvaćeni.

5. Seks s potpunim strancem 

Ovo je takođe jedna od popularnih, ali i sasvim normalnih fantazija, koja svoju popularnost može zahvaliti činjenici da ovde nema nikakvih pritisaka ni drama, već samo fizičkog uživanja. Zašto on večeras ne bi bio potpuni stranac?

6. Seks na romantičnim i neuobičjenim mestima 
O tome mašta čak 80 posto žena, a takve lokacije podrazumevaju peščane plaže ili hotelske sobe s romantičnim pogledom, ali i kuhinjske elemente kao i džakuzi.

INDEX.HR