Stravična saobraćajna nesreća na putu Milići – Zvornik. Život izgubili supružnici Đorđije i Nina Petrović iz Beograda, a njihova četvorogodišnja kćerka teško je povrijeđena.

Supružnici Đorđije i Nina Petrović iz Beograda poginuli su, a njihova četvorogodišnja kćerka A.P. je teško povrijeđena, u saobraćajnoj nesreći u Vukšić polju, na magistralnom putu Milići – Zvornik.

Oni su nastradali u direktnom sudaru automobila “škoda“ u kojem su se nalazili i kamiona “mercedes“ pri povratku kući u Beograd sa svadbe kojoj su prisustvovali u Milićima.

Njihova kćerka, koja se nalazila u automobilu, prevezena je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Milići u Opštu bolnicu Zvornik, a odatle je, nakon reanimacije, prebačena u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Dežurni hirurg zvorničke bolnice Milan Vidović rekao je da je djevojčica dovezena u veoma teškom stanju.

– Djevojčica je zadobila otvoreni prelom lijeve nadlaktice, prelom desne natkoljenice i ima teške povrede tijela i glave – naveo je Vidović.

Očevici nesreće kažu da se prilikom sudara čuo zvuk, od kojeg su zanijemili mještani obližnjih kuća.

Tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Biljana Petrović rekla je da će se o uzroku nesreće govoriti tek nakon što bude završen uviđaj i obavljeno vještačenje.

– Vještak saobraćajne struke obaviće vještačenje. U toku je uviđaj i prikupljanje svih materijalnih dokaza i tek nakon toga moći će se sa određenom sigurnošću reći šta je uzrok ove teške nesreće – rekla je Petrovićeva, koja je izašla mjesto nesreće.

Večernje novosti